yuksell07 Filiz-kkn04 mrb bende senin gibiydim ama kalamadim hamile catlama iğnesi ile olmadı bu ay aşılama yapilcak onun tedavisindeyim
Filiz-kkn04 yuksell07 benimde bu ay aşılama olcak yumurtaları büyütmek için igne kullanıyorum inşallah bu ay tutat ikimizidw
yuksell07 Filiz-kkn04 insallh ben bugün doktora gittim klomen kullanmistim ama sol tupumde iki yumurtam olmuş 18-16 mm dedi hemen ovitrelleyi vurdurduk yarın saat 4 te asilamam olucak seni ne aşamada
Filiz-kkn04 yuksell07 bende gonalf kullanıyorum biraz önce Muyane oldum çok güzel yumurtaların dediler bem sol tüpüm yok alındı pazartesi aşılama olurum herlade bekliyorum daha bişey demediler inşallah bunay olur çok ümitliyim
yuksell07 Filiz-kkn04 bende öyle biliyorum ama bilmiyorum artık estradiolum falan gayet iyiymiş bugün 4 te yapilcak aşılama
Filiz-kkn04 yuksell07 15 16 3 4 tane vardı bugun 11 de çatlama ignesi olcak pazartesi sabah aşılama sen oldunmu aşılamayı inşllah bu ay tutar kalkma bi kaç gin yat dinlen
yuksell07 Filiz-kkn04 dün oldum ben aşılamayı yatiorum valla arada kalkıp gezeliyorum yine yatiorum 🤭insallh olumlu sonuç alırım
busesenaoz minisinannesi07 bebeğinizi kucağınıza sağlıkla aldınız mı şu anda ben de aynı surecteyim yeni öğrendim betam 34.4 çıktı adetime daha var