Metehan_Acelya Ykalkn 16 haftalık hamileyim henüz hissedemedim bende. Öncesinde seğirme gibi şeyler oluyordu sanki ama ben gaz işe karıştırmış da olabilirim. Ama şimdi olmuyor
Ykalkn Metehan_Acelya 16. haftada seğirme ve gaz köpürcüğü gibi hissediyordum bende 17. Haftadan itibaren dahada hissetmeye başladım 💕
Ykalkn sendekimsinnn Bebeğim kız 🍀💕 kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir canım 21. Haftaya kadar hissedilemeyebilir diye okumuştum 🌸💕
ilaydaelcinn_1 Ykalkn 24 haftalığım, 18′den beri hissediyorum canım ama ağrı falan olmadı çok şükür.. sadece son 2 haftadır biraz sert vuruyor o yüzden bi tık ayy diyorum o kadar 😂🥰
Ykalkn rkyycbnn 16. Haftada hissedilemeyebiliyor, ben çok net hissetmiyordum 4 aylıkken yani 😀 21. Haftaya kadar hissedilemeyebilir, bu normal 😀
ilaydaelcinn_1 Ykalkn teşekkür ederim kuzum sağlıkla gelsin inşallah miniğin 🤲🏻🧿 çok değil önümüzdeki hafta itibariyle daha net hissedeceksin hazır ol 😍🙈
Ykalkn ilaydaelcinn_1 Amin canım, hepimize sağlıkla kucağımızı almayı nasip etsin🥰 Yaa sabırsızlanıyorum 🐞🍀💕