Nazendehanim Eldgrn kan sonucum 975 çıktı ,bat 15 ti. Doktor cumartesi günü çağırdı . Kalp atışı zamanına kadar gitmek istemiyordum 2 düşüğüm olduğu için ama tedbirli olmakta fayda var , takdir Allah’ın
Eldgrn Nazendehanim allah analı babalı büyütmeyi kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah canım benim
Eldgrn Nazendehanim benim 6 gün geçti ama zaten düzensiz adetim olduğu için beklentim yok geçen aylarda ortalama 1 - 2 gün erken geç oldu ama uzun zamandır ilk defa bu kadar uzadı bilmiyorum bakalım
Eldgrn Nazendehanim beklemek istiyorum ama içim içimi yiyor napacagimi şaşırdım yaomak istemiyorum çünkü yoruldum negatifi görmekten bir yanımda yap kaybedeceğin birşey yok diyo ama yine biliyorum ki yok bu gün orucumu açtım su ile yengem doğum yaptı hastanedeyim aşağı sigara içmeye indim yemek yemeden sigara içerken midem bulandı bu muhtemelen açlıktan oldu bide kaç saattir kusasim geliyor kussam rahatlicam ama kendiliğinden gelmiyor bulanıyor sadece kendi kendime diyorum bak sen de biliyorsun bu psikolojik sen kendini biliyorsun diye 3 yılda ezberledim kendimi ama işte ne olursa olsun insanin bir diğer tarafı da belki diyor hastanedeyken aklıma kaç kere geldi test yaptırmak dedim boşa canım yanacak sonra aklım aklımı çeldi 😂😂 idrar testi yap o zaman onu da işte bir diğer tarafım erteleye erteleye su saati ettirdim kendime😂😂
Nazendehanim Eldgrn insan beklentiye girince vücudu belirti veriyor gerçekten . Ben şey diye düşünürdüm yani sadece bir kere günümden önce test yaptım o da negatifti ama sonuçta adet olduğumda da o üzüntüyü yaşayacağım diye düşünürdüm. Aslında test yaparken daha çok beklentiye giriyor insan sanırım ondan daha çok üzülüyor . Adetinin düzensiz olması da etkili hep bir acaba çok büyük stres altindasin şimdi ben seni gazlardım ama hassas bir konu ❤️ inşallah hayırlı haberini tez zamanda alırsın 🌸
Eldgrn Nazendehanim amin inşallah bekliyorum bir umut bilmiyorum inadım galip gelmezse yarın olmadı test alıp yapicam bakalım 😁🥰😂