Kircicegi-34 Gizemmdgru insallah seninde vardir canim benim rabbim hayirli zamanda nasip etsin her birimize insallah dogru zamani mevlam biliyordur inan dayanamiyoruz istedigimiz gerceklessin istiyoruz ama var zamani demekki herseyin
Gizemmdgru Kircicegi-34 benim de aynı en son 10 Mart’ta oldum 14 de bitti daha gelen giden yok ama hep regl olmuşum hissi var erken gebelik kaset testlerde falan çıkan bir şey de yok. 11 Nisan’da olmam gerekti daha yok
Kircicegi-34 Gizemmdgru gecen gun yaptigim test ikinci cizgi cok cok hafif belirmis canim kuruma cizgisimi diyorlar acaba nuna cekmeceyi bi actm alla alla dedm bilemedim şuan kamerada gozukmuyo
Kircicegi-34 https://imgyukle.com/i/RCme6S alttaki dün yaptigim test kuruma cizgisimi belirmis dersiniz hafif goruyorum. Ustteki test de sali gunu yaptigim onda kuruma dahi yok
Kircicegi-34 Gizemmdgru ayni durundayiz aynen canim oldum olucam hallerindeyim bel agrim halen devam ediyor
Kircicegi-34 Burcu0707 aynen canim bakalim ne cikacak bu sonradan olusan cizgiyi gorunce bi heyecanlandim ama beklemedeyim
Kircicegi-34 Burcu0707 sağ ol canim güzel dileklerin icin rabbim her isteyene hayirli zamanda nasip etsin bende heyecanla bekleyecegim🥰
Gizemmdgru Kircicegi-34 aaa çok üzüldüm. İnşallah tez vakitte bebek sahibş olursun canım. Ben daha regl olmadım . Normalde canla başla sürekli test yapan ben doktora gitmek istemiyorum 🥴 yok diye diye kendimi inandırdım herhlade . Evdeki testte çıkmayınca umudum yok yani.
Nazendehanim Nazendehanim ayyy bu mesajımin üstüne pek duygusal oldu 😌 idrar testim pozitif kızlar bat 15 , yarın kan vericem 🥰
Kircicegi-34 Gizemmdgru hayirlisi boyleymis canim rabbimin bir bildigi vardir benimde duzensizligim devam ederse boyle gidecegim bi doktorar 40 günu buldu baksana ben elendim, rabbim sana nasip etmistir insallah bekle bakalim insallah cikar ya insallah🥰
Nazendehanim Eldgrn kan sonucum 975 çıktı ,bat 15 ti. Doktor cumartesi günü çağırdı . Kalp atışı zamanına kadar gitmek istemiyordum 2 düşüğüm olduğu için ama tedbirli olmakta fayda var , takdir Allah’ın