Kızlar Çiçek sepetinden superstar alan oldumu piyasaya göre çok uygun orjinalmidir acaba bilginiz varmı🙏
Çiçek Sepeti
Deletedmom_29 canım bunun orjinal olduğunu düşünmüyorum.1274 e aldı kardesım bana doğum hediyesi olarak atabilirim bakmak istersen böyle şeyleri satıcısı Adidas olan yerlerden almak lazım
Deletedmom_29
Bilgim yok fakat sorun yukarda görünsün diye yorum yapıyorum 🙏
HGulsah Daha önce takipcisi yüksek biri paylaşmıştı Çiçek sepetinden almış Adidas mağazısına getirmiş ama orjinal değilmiş çok iyi replika olduğunu anlamasını zor olduğunu söylemişti , merak ettim banada çok uygun geldi alacağım bende görselleri atarmısın canım zahmet olmazsa 🥰🙏
Tuliy5 Teşekkür ederim canım benim 🙏🥰
Deletedmom_29 ben aldım bir kere 😅ama orjinal değildi gelen ürün hemen geri yolladım 😩
Zeynepppdyg Adidasın sayfasından almak daha mantıklı o zaman 😁 Teşekkür ederim yorumun için canım 🥰🙏
Deletedmom_29 superstep den al cnm şuanda indirim var ordakiler orjinal
Deletedmom_29 Tabi canım atıyorum hemen
Sedaerbil Bakacağım canım teşekkür ederim 🙏
Deletedmom_29 İlk resim barkodu okuyo direk siteye yönlendiriyor sanırım alsan bile oradan orijinalliği okutabilirsin
HGulsah Canım çok teşekkür ederim zahmet verdim hakkını helal et 🙏🥰 güzel günlerde kullan inşallah 🙏🙏
Deletedmom_29 Ne demek canım orjınal olmayan ürüne o kadar para da verme Puma alırsın o fiyata
HGulsah Superstar karar kıldım duruşu çok güzel 🥰
Deletedmom_29 Daha güzelleri üst modelleri senın olsun insallah 💜💜💜
HGulsah İnşallah canım benim çok teşekkür ederim 🥰🙏♥️
Deletedmom_29 bu fiyata orjinal değildir ama iyi bi replikadır replika fiyatı böyle hep