Eslemdemr0309 Güzel annelerim ben birçok yer gezmeme rağmen hiç güzel kıyafetler elbiseler bulamıyorum sizler nerelerden aldınız internet sitesinden alanlar link atabilir mi kıyafetim yok eşimin tişörtlerini giyiyorum 😁🙈
esradgn123 Eslemdemr0309 Benim şu an karnım yok sekizinci haftadayım Yaz için oversize tişörtler aldım trendyoldan Uzun geniş hoşuma gittiler
Nskyhn Eslemdemr0309 Instagram’da tugcesaricaoglu diye bir kadın var yeni doğum yaptı onun linklerinde bir sürü şey var oradan bakabilirsiniz 😍
Babysharkdutdutdut Eslemdemr0309 dün hiçbir kıyafetimin olmadığını farkettim 🥲 henüz yeni birşey almadım ama havaalr iyice ısınsın full elbiseyle geçirmeyi düşünüyorum yazı🙈
Ozge Eslemdemr0309 zamanında salaş giyinmenin rahatlığını yaşıyorum şimdi eski obersize gömlek ve tişörtlerini giyiyorum. Hamile pantolonları almıştım defactonun online sitesinden lcw ve defactonun hamile giyim kısmına bakabilirsiniz🌸
Elfs Eslemdemr0309 aslında biraz daha sabredebilseniz havalar sıcaklayınca direk yazlık bol döküm elbiselerde alabilirdiniz hem sonra da kullanırsınız hamile kıyafetini sonra kullanamazsınız.
Ysgl26 Eslemdemr0309 ben almadım tayt tunik giyiyorum zaten normalde de oversize giyerim pek bişy almadım
mom1111 Eslemdemr0309 bende hiç güzel bulamadım valla en iyisi e bebekten hamile taytı al lcwaikikiden defactodan pantolon al üstüne zaten bol şeyler olur
Pyrz_07 Eslemdemr0309 modamızbirden bi kaç tane elbise aldım şimdilik 5. Ayı doldurduk o yüzden yazlık alıyorum
Eslemdemr0309 Sevilllllllllllllllllllll ordan hiç güzel kıyafetler bulamıyorum özellikle hamile bölümünde hiç bisey yok
Pyrz_07 Eslemdemr0309 sık sık güncelleniyor ben yeni gelenlerden kısa model olandan aldım geçen hafta her bedeni vardı yazın çok rahat kullanırım
Svmbstp Eslemdemr0309 Aynı dertteyiz, evde küçük eşim olarak geziyorum 😂 üste sıkıntı yok tshirtler oversize oluyor ama alt başlı başınca problem 😬 kıyafet almadığım için de evden çıkmıyorum bu döngü böyle gidiyor ne yapacağım bilmiyorum 😂😂
Eslemdemr0309 Svmbstp bi tane hamile pantolonu aldım yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum üstüne de eşimin tişörtlerini giyiyorum mecbur dışarı çıkmak zorundayım yürüyüş için yoksa bende evden çıkmicam 😁
Valeria Eslemdemr0309 https://ty.gl/sirs4o7h6a Bu markanın ürünlerini çok beğeniyorum çok güzel modeller yapıyor👌🏼
Svmbstp Eslemdemr0309 benim de birtane esofmanım var 😂 sağolsun yıkayıp yıkayıp peteğşn üstünde kurutup giyiyorum 😂 hamilelikten sonra tablo yaptırıp duvara asacağım 😂😂😂😂
ebru2871 Eslemdemr0309 ben zaten bol giyiniyordum lcw dan 2 tane tayt 1 tane hamile pantolonu aldım erkek reyonundan da tshirt aldım yarın 27.haftamıza giricez havalar ısınmaya başladı zaten elbiselerle idare ederim doğuma kadar doğum için bi kaç gecelik pijama falan alıcam şuanlık ama belki hoşuma giden olursa alırım
Eslemdemr0309 ebru2871 aynı haftadayız 🥰 ben güzel bisey bulamıyorum bol tişörtler hamile pantolonları var ama hepsi sade bi gösterişi yok güzel elbiseler tişörtler arıyorum ama bulamıyorum eşimin de bütün tişörtleri siyah sıkıldım siyah giyinmekten 🤦🏻♀️😁