Kizimolsun melegimibeklerken yok daha duymadim yani vokmadi kucukmus daha bir hafta sonra duycam insallah
Oznurcan 16+5 Haftadayım iki haftadır tartılmadım ama 58 kiloydum en son. 54 kiloyla gebe kaldım. Boyum 1.75 kilom eksikti yani bü yüzden 15-20 kilo almayı hedefledim nasıl alınır, desteklerinizi beklerim.
Zs18 Oznurcan sabah akşam ye kesin kilo alıyorsun 20 haftalık 6-7 kilo almışım boğaz hiç boş durmuyor 😂
Tubiko Oznurcan bol bol ye . Ara öğünlerde meyve çerez .mutlaka akşamları süt iç alırsın . Valla ben en az 1 saat en fazla 1 saat 15 dk 😂 Aç kalabiliyorum . Şekerim düşüyor hemen .
Tubiko Zs18 kaç kilo aldın ? Aile sağlığında ki hemşireler bana ilk 4 ay kilo almamak gerekiyor dedi . Ben 17. Haftadayım7 kilo aldım😂 Yarasın bebişe diye diye yedim yiyorum 😂
Zs18 Tubiko 39 gebe kaldım 46-47 olmuşumdur 20 haftalığım ayda 1 kilo alıyorken şimdilerde 10 günde bi kilo almaya başladım 😂
Tubiko Zs18 39 kilo mu amanın 🙃 Ben 173 boyundayım 46 kiloydum ve tartıda hiç bi zaman 46 yukarısını görmemiştim . Şuan çok hoşuma gidiyor. Ama sen baya zayıfmışsın. Yiyelim güzelleşelim 🙃😜
Zs18 Tubiko boy 1.57 benim şuan kilo alıyorum ama aldığım kilolar orama burama gitmiyor ki sadece karnım kocaman oluyor 😂
Mehtap 37+2deyim 14 kilo aldım yani az kilo alanlara imreniyorum, doktorum fazla aldın gibi bir konuşma yapmadı ama bir iki hafta daha bebiş gelmezse daha da gelecek kilolar var demektir 😊😊
Seval O kadar yorum okudum en çok kiloyu ben almışım diğer hamileliğimde 30 kilo aldım bundada 24 haftalığım 18 kilo aldım dahada alırım
Zeyneeepx Elifece Kayaatilla hazır kapı süsünun fiyatıni hatirliyomusun canim Instagramra yapan yerler var fakat aşırı pahalı geldi bana Yastık kapı süsü 350 hep 🥹