minik22 byzogrtmn doktorum yaptırmasan da olur deyince yaptırmadım işte hep onu dinledim hayırlısı Allahtan 🙏🏻
Ceylin680 Cananyildiz ebeniz kaç doz uygun görürse o kadar doz olun bana 2doz dedi ler ben 2yaptirdim 4yada 1doz olanda varmış.birsey demek imkansız aile hekiminiz bilir her saglik ocağı farklı
Eminecak Hiç yaptırmamak olmaz tehlikeli hem bebegin hem kendin için. Ben iki doz oldum 3. Dozumu da dogurduktan 4 ay sonra olacağım. Sende dikkate al hiç ateş falan yapmadı. Biraz ağrıdı kolum oda aksam yatana kadar geçti ki canım cok tatlıdır.
Cananyildiz Eminecak canım yaşadığım yerde bu aşıdan yok yapılmıyormuş yaptıramayacagm malesef. Burdada binlerce kadın doğum yapıyor çok çok şart olsa burdada olurdu demekki. Arkadaşlarım falanda yaptırmadı sorun yasamadılar bende yaşamam inşallah 😓
nuhunannesi42 Cananyildiz 14 haftada yapmıyorlar 20 ve 26 haftalık yapıyorlar ben ikisini de oldum ebe üçüncü dozuda yapalım koruyuculugu daha fazla dedi
Mineoooo 18haftalıkken yaptılar bebek kalp atışını duydukları zaman vuruyorlarmış orda yada 20de falan bakıp vuruyorlarmış kol acısından başka da bir şey yaşamadım bende vurulmak iyi ama doktor daha net söyler
Cananyildiz byzogrtmn canım yaşadığım yerde yok malesef yaptıramacagm. 14 15 haftalarda ailemin yanina gidecektim haftası uymuyor gidip aşi olup tekrar dönebilecek durumda degilim Kıbrısta yaşıyorum. Çok çok şart olsaydı burdada olurdu galiba burdada binlerce kadın doğum yapıyor artık yapacak birşey yok 😓
Zeyna27 Cananyildiz yok kuzum git sor istersen sağlık ocağında bile soruyor 20. Haftaya geldin demi diyor bende 20. Haftamda ilk dozumu oldum 1-2 haftaya 2. Dozumu olacağım