Tupbebekile Kubra_kalkan oyy masallh rabbim kazasiz belasiz kavusmayi nasip etsin benim çok var 17. Haftayim daha 😊
Leonali Busraquner yaaa doğa parkına da çıkıyordum arada şimdi 36 haftalık olduk. Hastanem karşı da karşıya geçiyorum anneme bende Ramazan’ı orda geciricem doğum nisanda Allah nasip ederse. Görüşür komşu olurduk😂
Leonali Busraquner yaaa aynen baya eşitiz 😂 çok sevindim şuaannn. Buralarda kimseyi tanımıyorum 😂 Avrupa yakasından geldim evlenince buraya 😂
77Bebek35 Merve_bolat mahalle olarak bilmem ama şile otoyolunun hemen yanında oturuyorum kirazlıdere dıye gecıyor
Merve_bolat tarhannrabia 37 haftalık kısmetse yarın sezeryan olacağım gebelik kolestaz çıktı bende ve gebelik sonlanmadan geçmiyormuş bebekte bende sıkıntı oluyormuş 37 den sonra zorunlu sezeryan olacağım siz kaç haftalık hamilesiniz
tarhannrabia Merve_bolat ben 31 haftalığım bendede gebelik tansiyonu var çok korkuyorum erken dopumdan gebelik Zehirlenmesinden 😭
77Bebek35 Merve_bolat kısmetse bu ay planlamaya baslıcaz hastayım suan butmesını beklıyorum ıkıncı bebek ıcın