Tupbebekile trr4457 camiye yakin olan mini sokmu acaba yoksa pazarin oradaydı sanirim ordaki mini sokmu 😊 bende mehmetakifeteyim caminin olduğu sokaktayım kac haftalik hamilesin acaba 😊
trr4457 Tupbebekile pazarın oradaki mini şok canım ben henüz bebek çalışması aşamasındayım daha hamile değilim :)
trr4457 Kubra_kalkan hahah ben senin arka sokağında Üstündağ sokak var oradayım canım ama haftaya pazar taşınıyorum yine uzak değil turan marketin yanında fırın var onun karşısında Hüseyin ay sokak var oraya gidiyorum :)
Leonali Busraquner çağrı market vs aşağısındayım sen nerdesin tam olarak. Bu Furkan avm filan var oturduğum yerde
Tupbebekile trr4457 bende yeni tasindim 6 ay kadar oluyor yakınmışiz ama umarım tanismakta nasip olur ❤️
Tupbebekile Kubra_kalkan oyy masallh rabbim kazasiz belasiz kavusmayi nasip etsin benim çok var 17. Haftayim daha 😊
Busraquner Leonali aaa annemlerin orası beşyıldız lahmacunun ordaki sokakta onlarda ben doğa parkındayım dumankaya sitesindeyim bende öğretmenler sitesinin yanı 😅
Leonali Busraquner yaaa doğa parkına da çıkıyordum arada şimdi 36 haftalık olduk. Hastanem karşı da karşıya geçiyorum anneme bende Ramazan’ı orda geciricem doğum nisanda Allah nasip ederse. Görüşür komşu olurduk😂