elip12 Hamisannee benim de öyleydi aslında sormuştum doktora tek başına fl geriliği bir şey ifade etmez dedi… genetik olur dedi, tam ölçüm almamış olabilirz dedi… şu an doğum yaptım ve haftasıyla uyumlu doğdu 49 cm doğdu 37 hafta 1 günlüktüm
Ayse_35 Hamisannee belli olmuyor ultrason sonuçları pek güvenemiyorum. Kilo Az çıksa beslenmeye dikkat ediyorum. Genelde ortalamayı yakalıyor bebekler🤔 bir sonraki haftalarda tekrar kontrol edin bakalım aynı devam ediyor mu diye. kalsiyum ve d vitamini kemik gelişmişi için önemli yeterli miktarda alınmalı👍
Mef27 Hamisannee benim doktorum fark açılmadığı sürece sorun yok, sonuçta ilerliyor büyüyor demişti, kafanıza takmayın, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum..iki hafta gerilik sorun olmuyor genelde…
Bebekoo alya5 ben söyleyeyim benim 2.5 hafta geriden geliyordu fl ben 39+0 da sezaryen oldum, bebeğim gayet normal bacağı falan kısa değil 50 cm doğdu
alya5 @“Bebekoo”#p22322828benimde 2.5 hafta geriden geliyor şuan 35 haftada büyümesi yavaşlamış fl 68 mm şuan doktor minyon olabilir dedi ama doğunca bi çocuk doktoruna söyleyin yinede siz deyince baya bir korkuttu açıkcası