Hamisannee Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı 34+4 olduk fl iki hafta geriden geliyor dedi sizin 34-35 haftalarda fl boyunuz kaçtı acaba
Asli_10 Hamisannee banada dedi aynısını sonuçta iki büklüm duruyorlar ultrason herşeyiyle net ölçüm yapamıyor malesef
Asli_10 Hamisannee olma cnm çok kafana takarsan renkli ultrasona girebilirsin bence gayet sağlıklılar 🥰
Havvacolak Hamisannee Benimde aynı şekilde 2 hafta geriden bir arkadaşım var onunda aynı sekilde olabilir canım doktorun normal diyorsa sıkıntı yapma çok fark olması gerekiyor ki bir sıkıntı olduğu düşünülsün.
Ayse_35 Hamisannee genetik olabilir ya da bebek pozisyonu uygun olmayabilir. Ultrason %100 doğru sonuç vermez. Bol bol kefir iç yoğurt ye, kalsiyum alımını arttır 👍
Hamisannee Ayse_35 ya aslında bende minyonum boyum 1.50 zaten eşim uzun ama demekki bana çekmiş diyorum
Ayse_35 Hamisannee belli olmuyor ultrason sonuçları pek güvenemiyorum. Kilo Az çıksa beslenmeye dikkat ediyorum. Genelde ortalamayı yakalıyor bebekler🤔 bir sonraki haftalarda tekrar kontrol edin bakalım aynı devam ediyor mu diye. kalsiyum ve d vitamini kemik gelişmişi için önemli yeterli miktarda alınmalı👍
Rengarenkk @Hamisannee Fl 67 mm yazıyo bende ama doktor yorum yapmadı, 34+2. Ultrason ölçümüne bencede Güvenmeyin, erkek bebek benim bu arada.
Rengarenkk Hamisannee 5 mm fark kulağa çok gelmiyo aslında ama bilemedim. Siz protein ağırlıklı beslenin etkisi olur inş. Ben her gün 1 bardak süt ve 1 bardak kefir tüketiyorum. Boyum da 157🥲
elip12 Hamisannee benim de öyleydi aslında sormuştum doktora tek başına fl geriliği bir şey ifade etmez dedi… genetik olur dedi, tam ölçüm almamış olabilirz dedi… şu an doğum yaptım ve haftasıyla uyumlu doğdu 49 cm doğdu 37 hafta 1 günlüktüm