Nurege gizemmm bende 36+1 oldum canim sanki altına yapicakmisim gibi hissediyorum bi gidiyorum wc ye azıcık birde bel ağrısı az az da olsa var ocak 9 bemim doğumda kısmetse
gizemmm Nurege hayırlsııyla kucağınıza alırsınız inşallah 😊 benim 28 Ocak görünüyor ama Perşembe günü kontrolüm var. Normalde 1 hafta önden gidiyordu
NeslihanCaykara Damla________ gün geçtikçe zorlaşıyor yataktan koltuktan kalkarken kalça ağrılarım çok var sanki kalçam çıkacakmış gibi.yinede şükür Allah beterinden saklasın diyelim 🙏🏻
Nurege Aminn canim inşallah sağlıkla kucağımiza alırız inşallah Son günler geçmek bilmiyo😯 NeslihanCaykara
Damla________ NeslihanCaykara amin ben zaten çok şükür ediyorum çünkü gerçekten normal hamilelik boyunca bisey yaşamadım
NeslihanCaykara Nurege inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.zor geçen günler hem stres hem korku hem heyecan bütün hepsini aynı anda yaşıyoruz ☺
Pinarr 35+2 yiz biz de. Kasıklarımda ağrı oluyor özellikle gece dönerken soldan sağa.Gün içinde de Sağ kasıkta ara ara yanma şeklinde oluyor. Bir de mide bulantısı yaşıyorum bazen yemekten sonra bazen yatarken. Yürürken de aşağı bastırıyormuş gibi his var. Penguen gibiyim 🙈😃
Gulistan gizemmm bzmdr 28ocak canm ama şuan 2hafta önden gdiyorz bkalm gün ne verickler hakkımzda hayrlsı olsn
Pinarr gizemmm kasık fıtığıyla ilgili bişey yaşamadım hiç. Bilgim de yok 🤷🏻♀️Ara ara solda da oluyor ama genelde sağ da hissediyorum. Ağrıdan çok yanma.
Bsrgrbz 37+2 oğlum çok harketli sırt bel karın heryerim ağrıyo ama çok şükür heycanla bekliyorum allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
gizemmm Pinarr benim hamilelikte başladı şişlikte var. Yanma oluyor Yani hep öyle mi? Bazen ayırt edemiyorum çünkü
Nurege Kızlar sizinde midenizden eksi su geliyormu o beni mahfediyo gece uykuları mi alıyor resmen gaviscon içiyorum sürekli ayağını sanırım migdeme bastırıyor bizim kız geceleri bogulucam saniyorum bazen bi anda eksi su ağzıma geliyo sonra ztn uykular iyice kaciyo.
Sydgrdl Nurege ay canım kaç aydır aynı şeyi bende yaşıyorum 37 haftaligim ve bende gaviscon kullanıyorum ama oda kısa süreli fayda sağlıyor günde bir de sade soda içiyorum oda biraz geçiriyor Doğurana kadar gecmicek anlasiln
FDK2835 Nurege ZeynepTC ilk doktorum 3 ay korunun dedi. 2. Doktorum gerek yok dedi. Biz 1 ay korunduk. Düşükten 7 ay sonra gebe kaldım çok şükür. Rahminiz kendisini ne zaman toparlarsa sizde o zaman tekrar gebe kalacaksınızdır. Allahın izniyle 🤲🤲 Rabbim tez zamanda sizede sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 bu süreçte ovülasyon testi alıp yumurtlama ve çatlamayı takip edebilirsiniz. Ben 2. Denemede gebe kaldım.
Beyzateo 37+4 olduk yalancı kasılmalar var. Sanki çok hafif karnım ağrıyor gibi oluyo bazen ama tam anlayamadan geçiyo. Kasılma sırasında nefes darlığı oluyo😩
Gonulbzkrt Hanımlar biraz alakasız ama ben normalde tesstturluyum profilim açık erkekler görüyor mudur sizce? Lütfen cevap verin degistirdim ona gore 😍
1PrensAnnesi Gonulbzkrt görülüyor evet uygulamada üyelik yapılmadan da bakılıyor ayrıca erkek üyelerde var cnm
Sydgrdl Gonulbzkrt olabilir canım bu program babalar içind e geçerli en basitinden benim eşimin telefonunda yüklü tamam o açıp forumda takılmıyor sadece gün sayıyor ama belki bakan da vardır canim
Pinarr gizemmm evet genelde yanma oluyor ağrı da oluyor tabi ama. Rahim kendini doğuma hazırladığı için çok normal tabi ama biz bilmediğimiz için anlayamıyoruz doğal olarak 🙂
gizemmm 1PrensAnnesi iki hafta önce rutin muayeneme gittim 33 haftalıkken. Kasığımda bi ağrı olduğunu söyledim doktoruma şişlikte var dedim Büyük ihtimalle kasık fıtığıdır dediğin onu tarifliyor dedi. Gebelikte her hangi bir ilaç veya tedavi Yok bunun için eğer artarsa şikayetin bir genel cerrah görsün dedi Zaman zaman gece sol kasığımdan üste doğru yanma oluyor genel cerrahiye gideceğim Sebepleri de sürekli ıkınma kabızlık, öksürük ve ağır kaldırma olabiliyormuş
Ogretmenanne Sinemm bende 35 +1deyim adet agrisi gibim ağrı var bende de ve belim akşamları çok ağrıyor. Ayrıca geceleri karnım çok kasılıyorum sende Var mı canım
Secilylmaz Ben 36+5 haftalik hamileyim, normal dogum yapmak istiyorum ama hic kasılmam yada yalanci sancim falan yok😔 Bazen bebek hareket ettiginde vajina kısmimda bi sızlama oluyor o kadar.. Sizde de oluyor mu ve neden oluyor acaba?
NeslihanCaykara Secilylmaz sızlama bendede var 😔 doktor bebek yerleşmeye başladığı için dedi rahim büyüdüğü içinmiş