kizlar 16+6 hamileyim damagim iltihab olmuw şismis iki gundur uyku uyumuyorum
kizlar acil dis agrisi
[bilinmeyen] ama korkuyorum bebeye bişey olmasindan kaynanam dişcilerd ebisey yapamaz dedi
[bilinmeyen] duzlu suyu denedim ama fayda vermedi damsgim cok kotu şişmiş bisey yiyemiyorum
Evet cnim git mutlaka en azindan antibiyotik verir iltihap kurur. Zaten disci bana islem yapmadan once kadin dogumcumdan kagit istemisti izin icin. Oda adrenalinsiz anestezi oldugu surece sknti yok dedi
Turkan
Benimde damagim sapsari oldu ve kirmizi damarlar var ama disimde agri yok ama kucuk dilim sis sizin damak iltihabi nasildi acaba
Turkan neler neler çektim tek çağre buz yanağına buz koy sıcağa alıştırma ve karanfil yağı bire bir çok şükür kurtuldum inşallah hemen geçer. Ağlıyordum evde bildiğin kocaman şişmişti yanağım karanfil yağı ve buz müthiş iyi geldi
Turkan geçmiş olsun sana en önemli tavsiyem her şeyi yap ama kaynananı dinleme kaynanan tıp mı okudu be bacım öyle şey olur mu hiç ılık tuzlu suyla gargara yap iltihap varsa geçirmez ama yinede yap dişçiye git göster ilaç verirse verdiği ilacı kadın doğumcuya danış öyle al muhtemelen rovamycin verebilir antibiyotik oluyo iltihap söktürüyo 5 gün kullanılıyo eğer onu verirse hamileliğin zaten sağlıklıysa tereddüt etmeden al ben onu 1 ay arayla iki kere kullandım bende de iltihap vardı disimde sonra bide kanal yaptırdım ve çokça ağrı kesici 500 mg parol içtim 3 ayrı kadın doğumcuya danışıp aldım hepside tedavi yapılabilir dedi hemde bi 9 haftalikken içtim bide 13 haftalikken sen dişçiye kaç haftalik olduğunu söyle o o ona gire bakar ilaç verir tabi yinede kadın doğumcuya danış ve ardından iç rahat et hiç korkma
Turkan bende senin gibi bişey yiyemiyodum 1 hafta sıvı beslenmiştim açlıktan ağlıyodum uyuyamıyodum şu içerken bile acı çekiyodum sırf antibiyotik zararlı olur diye sonra doktorlarla konuşunca nasıl bi saçmalık yaptığımı anladım tabi ben o zaman doktorda bulamamıştım benim durumum ayrıydı iltihap çektiğin acı stres ilaçtan daha zararlı Allah yardımcın olsun
sevilayumitozdemir 3 gundu bende agliyrum uyku yok bebeyime uzuluyorum ben bişey yiyemiyorum yazik bebeye
Turkan geçmiş olsun canım bende bi kaç Gün önce ayni şeyi yaşadım hatta benim boğazımı sardı iltihap su dahi icemedim mecburen hamilelerin de kullanabildigi bi ilac antibiyotik verdi doktor cok sukur suan daha iyi doktora git gecikmeden derim hamilelerde hiçbirşey yapılmaz düşüncesi yanıltmasın sizi
Turkan
Cok gecms olsun canim benim heralde disten degil gerci dis kenarindada yara var ama bademcik buyuk ihtimal ne oldugunu bilemedigim icin hangi doktora gidicem onuda bilemyorum
Sedayasarkilic yarin gidicem bende bide tansiyon var yemek yemiynce tansiyon oynuyo 3 gundu acim.bişey yiyemiyrum bogazida şişdi cokkotuyum
Bogannesi allah butun hamile arkadaşlarimiza yardimci olsun bi bakalaim yarin bebeyimde ultrasonda gorucem inşallah iyidir