biranneeeeeee Merve Çaycumalı misin?
Kusmak açılmayı kolaylaştırırmış
Ozge_ll ya bana geçen bunu eltim dedi bende ilk defa duydum. Çok mantıklı gelmedi bana açıkçası. Ona da bir yakını demiş hatta miden bulanmıyorsa bel zorla demiş😂😂 o nasıl bişeyse 😂😂
Ozge_ll suni sancı verilince zaten istemsiz titreme kusma vs oluyor buda açılma olduğunu gösteriyo demişlerdi
Extreme34 yok kız orası nere😂 doğma büyüme Ankaralıyım
- Düzenlendi
Ozge_ll doğum sancim başladığı vakit, evde 6 saat sancı çektim bu süre içinde mide bulantısı yaşadım ve kustum. Hastane gittik ebeye söyledim kustum diye, iyi dedi o açılmayı kolaylaştırmıştır gibi bir şey söyledi yani olması gereken bir şey gibi anladım ben, normalmiş. Hastanede de ikinci kez kustum. İki saat iicnde doğum yapmıştım. Bilgiler yanlış yorumlanıyor sanırım. Ebe bir arkadas varsa daha iyi bilgi verirdi. Sancı esnasında mide bulantısı olması ve yaşanmasi normal 🤔
Ozge_ll ben sancı çekerken istifra etmiştim açılma hızlı arttı fakat doğumum çok zordu
ilk doğumum da sancı çekerken kusuyordum bana da açılma hızlı ilerlediği için kusuyorsun demişlerdi hamileyken kusmakla alakasiz bence söyleyenler dogumda kusmaktan bahsetmiştir sanki
biranneeeeeee Zonguldak’ın ilçesi,benim arkadaşımın adı ve soyadıyla aynı ismin şaşırdım 😇😁
Onun doğrusu hızlı bir açılma sebebiyle kusmanın oluşması aslında. Yani kustukça açılmıyorsun aslında birden açılma yaşandığı için kusuyorsun