Bebekoo Kızlar bebeğim 2400 gram ve çok önde gidiyor kilosu, bunu nasıl durdurabilirim yani iri olmaması için ne yapmam gerekir diyet işe yarar mı. Yemek yemem değişmemişti aslında 29.haftada 1300 gramdı nasıl böyle uçtuk anlamıyorum
Loveis16 Bebekoo canım biraz genetik bir durum bu bende özellikle çok bir şey yemedim ama bebiş hep önden gidiyor yani bazen ne yapsan da tombiş oluyor 😂🤤
Tazeanne0134 Bebekoo çok normal canım artık doğum yaklaşıyor o yüzden daha hızlı kilo alır bende 31+3 haftalık hamileyim öyle oluyor bakalım
Hazal_kubra12 Bebekoo ekmek hamur feln yeme doktorun der zatn aonuc çıkınca kilolu olursada sezeryan olur nolucak
Bebekoo ipekveatlas suyum normal dedi, açlık tokluk verdim ama daha sonuç çıkmadı, peki bu saatten sonra yememe çok dikkat etsem bu hız yavaşlar mı
Diloss_14 Bebekoo ee benim 24. Haftada 800 gramdı suan 29 um 1 kiloyu geçmiştir diyorum çok fazla mı oluyor 🥺
Bebekoo Diloss_14 benim 26+3 te 860 gramdı benim de bu bu hafta birden böyle arttı ama iri olması iyi değil tabi ben iri istemezdim sağlıklı olsun da 🤲🏻🥺
Bebekoo Loveis16 o da olabilir ben yapılıyım biraz boyum uzun kemik yapım da iri kilolu değilim ama yapılıyım yani bana mı çekti acaba 😅
Diloss_14 Bebekoo bana hiç önde falan demedi maşallah dedi 24 haftada 800 olmasına sen 26 haftada 800 çıkmışsın şaşırdım suan
Loveis16 Bebekoo Valla eşimde bende kilolu değiliz çok yapılıda sayılmayız ama eşimin bebekliği tombişmiş biraz 😂 bebekliğinize inin 😂😂
Sezya0617 Bebekoo ultrasonda söylenen kilolara asla güvenmiyorum. Bana 34 haftada 3.400 demişti 39 da doğum yaptım 3.100 gr. Arkadaşıma 38 haftada 3.650 demişler 3 kilo doğdu çocuk.
Bebekoo Sezya0617 sizi de korkuttular mı oyle 34 te 3400 dediklerinde, benim doktorum iri bebek olursa şöyle olur böyle olur canımı sıktı
Bebekoo Diloss_14 ben de çok şaşırdım işte o haftada 800 olup şimdi 2400 aşırı şaşırttı bu kadar hızlı olamaz diyorum belki yanlışlıktık vardır bakalım doğunca görücez😅
Hazal_kubra12 Bebekoo canım ne çıkacağı belli olmiyo bazense dediğinden bile fazla cikiyo bnm ilk kızimda bir hafta önce 3800 dedi bir hafta sonra doğurdum 4200 ikinci kızım 3400 denildi o gün doğurdum 3200 yani ne farkeder norml yada sezeryan ikiside bir doğum şekli sonucta
Merro Bebekoo daha düm yeğenimin ultrason kagıtlarına baktık 32. Haftada 2500 gr mış ve 3.750 dogdu çokta guzeldi kilosu yani bize normal geldi bilmıyorum geröi ablam sezeryanla dogurdu o yuzden kilo sıkıntısı olmadı , çokta iri olcagını sanmam sizinkinide
Bebekoo Merro ay inşallah benim de oyle olur, bana doktor çok kilo almış bebek dedi, şekerim de suyum da güzel fazla deyince şaşırdım
Melekk-911 Bebekoo bizde 31+0 da 1650 gramdi. Bu hafta tekrar gidecem bakalım nasıl çıkacak .gebelik şekerim var diyet yapıyorum .ama sizin baya ileriymis sanki maasallah
Bebekoo Melekk-911 diyet değil ama hamur işi tatlı falan uzak dur dedi ama çok yemiyordum zaten ben de anlamadım 😐
ayshe54 Bebekoo ultrasonlara kesinlikle güvenmeyin. Fazla da olabilir az da ama aynı güm içinde iki farklı ultrason farklı kilo söylüyor 🥰 içinizi ferah tutun. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah ❤️🤲🏻
Bebekoo ayshe54 aynen 31+0 da başka doktora gitmiştim 1700 gramdı bugün 32+0 oldum kendi doktorum 2400 diyince şok oldum.