Ummu88 Cakmaafrodit aynen bizede iliski yasak denildi affedersin orgazm oldugunda kasilma oldugu icin rahim agzini tetikliyormus. Doktorun nasil muayene eder bilmiyorum, bende hem elle hem vajinal ultrasonla bakmislardi.
Cakmaafrodit Ummu88 doktorum o kadar ayrıntılı birşey söylemedi bana sadece ilişki yasak dedi bende niye olduğunu sormadım tamam demiştim
Havvaatamer Cakmaafrodit asıl ikizlere yapılıyor serklaj rahime daha çok baskı yaptıkları için bencede hemen acilen başka doktora git vakit kaybetme birde istirahat et kalkma wc ve yemek dışında
Cakmaafrodit Havvaatamer tamam o zaman kuzu dediklerini dikkate alacağım ben bu hafta içinde kesin devlete bir gideyim
Deniz9306 C_ongun91 allahım size bağışlasın sağlıkla büyüsünler inşallah 🤲🏻Bizde 26+4 üz vala doktor herşey yolunda diyorda insan korkuyo yinede. Bugüne korkuyla geldim böylede devam edecek belliki en ufak agrı korku nedeni
-askannesi Hvv_ benimde öyleydi canım biri 8 haftalıktı biri 6+4 günlük kese gelişmiyor bu sonlanabilir dedi ama bi hafta sonra küçük olan diğerine yetişmişti 🤲 yicek ekmeği varsa o herşekilde senle kalır hiç olumsuz düşünme 🤲😥
Hvv_ -askannesi hadi yaaa 😍😍gerçekten mii😍 şuan bi umut bağladı içimi. Rabbim hayırlısını nasip etsin elbette hiç olmasa napabiliriz ki rabbimin takdiri. Ama keseyi gördükten sonra gelişememesi ihtimali içimi bi burkmadı desem yalan olur😔4 nisanda yine kontrolüm var bakalım bir haftada bi değişiklik gösterebilmiş mi bebeğim💕 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahh🙏💕
Gunes-123 3273 benim ilk tahlil sonucum 486 idi 2gün sonra tekrar tahlil verdiğimde 1193tü şuan 32 haftamdayım kızcelerim geliyor 🌝
Esma_44_44 Sym20 yok bana gün vermediler doktor dedi ne zaman gelirse o zaman alalım ama haftaya gidince kesin gün verirler diye düşünüyorum bu hafta gitmedim pazartesiye gidecem bakayım
Fidashkam Merhaba kızlar 7 haftalık ikizlere hamileyim 5 gündür kahverengi lekelenmem oldu, bu günde kanamam oldu hafif kim boyle birşey yasadi kızlar olan varsa acil yazsın 🙏
Ulkermadn Fidashkam bende yaşamıştım canım yerleşme kanaması diyorlar ona. Progestan kullanmıştım fitil olarak geçmişti
Fidashkam Ulkermadn aynen canım bende hep kullanıyorum amma çok agrilarim oluyor genital bölgem sanki çok hassaslaşmış.Bir sıkıntı olmaz dimi
Sevinc72 Mocuzemiz bende bugün 19 haftalık oldum ve hâlâ hissetmiyorum hareketleri ama kızımda da 21 haftanın sonlarında hissetmeye başladım bu arada benim de ikiz erkek
Ceylanakan Bahar_smsk22 benim sadece 6.haftadaki beta değerim var o da 22782 yazıyo. İkiz olma durumu var mı acaba
Bahar_smsk22 Ceylanakan hic bilmiyorum ki doktorunuza danışın isterseniz yüksek çıkıp tekte olan varmış ama ben dün kontrole gittim ve benim doğrulandı ikizmiş iki kese var