Cakmaafrodit anneyimmm42 detaylıda net çıkar diyorlar sizde girdiniz mi yoksa girecek misiniz acaba :)
Cakmaafrodit Havvaatamer merhaba bende rahim ağzın biraz gevşek dedi serklaj için uygun mu dedim yok ikizlere yapmıyoruz dedi sizce normal mi
Ummu88 Cakmaafrodit bence baska bir doktora daha danis. Bana 24 haftalikken serklaj yapildi bugün 32 oldum cok sükür.
elf0 Cakmaafrodit rahim ağznın gevşek olduğunu nasıl anladı doktor yani nasıl bi şikayetle gittiniz de baktılar?
C_ongun91 Cakmaafrodit genelde onerilmiyo ikizlerde agirlik fazla oldugu icin. Rahim agzin zaten kisaldiysa dr ler dikis atarken keseyi patlatma riskini goze almiyolar. Ben serklajla dogurdum. Iyikide yaptilar. Once allahin izni sonra doktorumun basarili uygulamasi ile 10 haftaya yakin tuttuk.
Cakmaafrodit Ummu88 2 hafta içinde devlet hastanesine gideceğim fakat ilişki yasak dedi doktor doğuma kadar acaba devlete gittiğimde elle muayene yaparlar mı
Puddingin Deniz9306 beninmi de oncd eliyle kontrol ediyo sonra o sivri uzun cihazla. Bugun biraz iekilfim korktum rahatsiz oldu hanimefendi🤣 istersen ddvam etmim dedi ikizleribeklerken bizde 27+0 biri 1150 digeri 1050🤍
C_ongun91 zzeliizz cokta kotu bi hafta degil erken dogum icin. Icinizi ferah tutun bende erken dogum yaptim. Kizlarim 29 haftalik dogdular suan 8 ayliklar cok sukur saglikla yanimdalar. Sorularin olursa elimden geldigince yardimci olurum.
Irade30 C_ongun91 canım bızde 26haftalık olduk 1.5sm açılmam oldu açıl bugun hastaneye aldıler ne olur boyle durumda 🥺😢
zzeliizz C_ongun91 alllah razı olsun kalbime su serptiniz vallahi. Ne kadar kaldılar kiloları nasıldı ? Günler geçmiyor sanki 28 gün oldu bugün ne zaman bitecek bu hasret😔
Cakmaafrodit C_ongun91 çok iyi çok sevindim sizin adınıza rabbim herkesin kucağına almasına nasip etsin
Ummu88 Cakmaafrodit aynen bizede iliski yasak denildi affedersin orgazm oldugunda kasilma oldugu icin rahim agzini tetikliyormus. Doktorun nasil muayene eder bilmiyorum, bende hem elle hem vajinal ultrasonla bakmislardi.
C_ongun91 Irade30 hic belli olmuyoki canimm 40 haftaya ulasanda var 1 saatte doguranda. Yasam sinirini gecmissin umarim once 28 sonra 32 haftayi gorursunuz ki yogun bakim kalma suresi azalsin
Hvv_ Merhaba ben de 6+2deyim ilk gebeliğim. 2 gün önce kontrolüm vardı 2 kese göründü ama biri gelişememiş dedi doktorum. Gelişememe ihtimali de yüksekmiş. Aynı durumda olup gelişme gösteren var mı?
-askannesi Hvv_ benimde öyleydi canım biri 8 haftalıktı biri 6+4 günlük kese gelişmiyor bu sonlanabilir dedi ama bi hafta sonra küçük olan diğerine yetişmişti 🤲 yicek ekmeği varsa o herşekilde senle kalır hiç olumsuz düşünme 🤲😥