Denizkum Zencefil çayı limonlu çok iyi gelmişti bana bulantının pek bir çaresi olmuyor ben çok çektim 13 haftada geçti
Btlll Denizkum bitki çayları yasak diye biliyordum ama zencefil çayı içilebiliyor demek ki onu da doktoruma sorup deniycm 😊
Denizkum Btlll ben çok içtim çok şükür sıkıntı olmadı çok iyi geldi bana doktoruna mutlaka danış ama ilaç zofrr gebelikte iyi değil diye okumuştum Amerika’da gebelikte kullanılmıyor banada doktorum vermişti kendinede sordum mümkün olduğunca içme dedi
Emlyjams Btlll bana da onerdiler hic biseye faydası olmadi soran kesti ama oda çok pahalı ve az olunca enedur ile de idare ettim canım
Btlll Denizkum mümkün olduğunca içme diyorlar ama o an o ilaca ihtiyaç duyuyorsun ben hiç almayım en iyisi o ilaçlardan çünkü şuan kahvaltı bile yapamıyorum ilacı sürekli almak zorunda hissederim😞😞
Hapyybaby Bende vertigo ve ani işitme kaybı oldu şuan 7+6 günlük hamileyim bir haftadır bulantı ve baş dönmesi yaşıyorum gece uyku yok gündüz uyku yok bişey yiyemez içemez oldum herşeyden tiksiniyorum ben ne yapmalıyım
Btlll Hapyybaby sen Bnce kesin doktora görünüp muane olmalısın ilacı da doktor yazmalı vertigo çok ağır zor Bi hastalık bide gebelik girince işin içine ne kullanman gerektiğini doktor söylemeli
Emell En kokten cozum bence mideyi temizlemek canim. Ben oyle yapiyorum.12. Haftadayim . Hala her sabah ac karna 1 bardak su icip cikariyorum . Midenin asit ve aci suyu gecince bi daha problem olmuyo.mideni bos birakmaman gerekli bi de . Bos olunca direk aci su oluyo. Vitaminlere baslayana kadar bu durum seni rahatlatiyo ama vitaminlerde yapcak bisey yok.katlaniyorum
Bilgeklc Btlll işte emin değilim sen bi doktoruna sor benim doktorum bitkisrl olrak önerdi zararı yok dedi ilaçtan aha iyi olduğunu söyledi zencefili dörte bölüp ye dedi yada zencefil çayını önerdi kullanmadan önce doltoruna mutlaka sor canım geçmiş olsun 😌
elifiii Btlll inşaallah geçecek 🙏🏻hepimiz birbirimize dua edelim sağ salim sağlıkla vakti zamanında kucagımıza alalım.