Htccprz HusnaNur1107 peki atış hızıyla ilgili bir şey söyledi mi doktor,ben de yeni duydum kalp atışlarını fakat yavaş biraz dedi tedirginim biraz
Yarenciik Merhaba kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz acaba ben daha önce 8 haftalık bebeğimin kalp atışını duyamadığım için kürtaj oldum şimdi doktora gitmeye korkuyorum biraz daha geçsin istiyorum
HusnaNur1107 Yarenciik genelde 6 haftalıkken duyulmaya başlar ama karından bakıldığında derinden ve zor duyulur dedi o yüzden alttan muayene ederek dinledik Bunu doktorunuzu bir söylersin isterseniz ama 8 haftalık baya iyi duyulur Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🥰❣️
Yarenciik HusnaNur1107 Teşekkür ederim cevabınız için daha önceki gebeliğimde 6 haftalıkken dinlemeye gittik duyulmadı alttan da bakıldı 8. Haftaya kadar bekledik daha sonra tekrar ultrason alttan ve detaylı ultrason bakıldı bebeğin kalbinin atmadığı yaşamadığı kürtaj olmam gerektiği söylendi şimdi tekrar hamileyim 5. Haftadayım doktora gitmek için biraz daha beklemek istiyorum
HusnaNur1107 Yarenciik bencede biraz daha bekle 6 haftalık olana kadar ama sen kendin dikkat et Hiç yorma kendini, stres asla yapma çünkü o seni hissediyor ANNESİ😘
Seymsss Papatyam41 bende 8+4 üm anlamsız miğde bulantısı günün her anında aniden ortaya çıkabiliyor bu dönemde bende peynir ve ekmekle geçiriyorum 🥲 ama ayva ve elma bana iyi geldi miğde bulantımı biraz bastırdı istersen bir dene
Seymsss HusnaNur1107 herkesin farklı oluyor canım şeninde başka şikayetin vardır veys hiç hissetmiyor da olabilirsin miğde bulantın yoksa bu çok büyük bir nimet 😀 inan bana hayat standartın düşüyor