HusnaNur1107 Midem pek fazla bulanmıyor, sadece çok fazla uyku ve sık idrara çıkma var kalp atışını da duydum ama yinede endişeleniyorum.
ftmm38 HusnaNur1107 bende aynıyım ara ara bulantı oluyor ağzımda metal tadı gibi bisey var idrara çıkmada normal gibi su içtikçe çoğalıyor kalp atışını karından mi duydunuz
taninmayananne HusnaNur1107 5+4 kalp atisi hala yok bulantim falan da yok hafif lekelenmem var igne vuruldum bugun kese guzel buyuyor dedi goguslerim cok agriyor. Cok uykum var. Hep birlikte saglikla kucagimiza alalim 🥰🥰🥰
Papatyam41 HusnaNur1107 8+4 aşırı mide bulantısı mide yanması yaşıyorum erkenden uykum geliyor. Asla yemek yiyemiyorum da yapamıyorum da surekli peynir ekmekle geçiyor. 1 ay sonra geçer diyorlar bakalım
HusnaNur1107 ftmm38 benim alttan muayene edildi o şekilde duyduk ama şuanda karnımda ve kasıklarımda ayakta durduğumda ağrı oluyo
NM_mom 6+4teyim 2 gündür ayakta durduğumda başım dönüyor, midem bulanmıyor ama içim böyle bi değişik halsizlik var çok fazla ☹️☹️ İdrara bende çok çıkıyorum 🤷🏼♀️
minikbiranne35_ 7+2 olduk mide bulantim az cok sukur ama belli belirsiz karin agrim var o da sanirim gaz kabizlik vs onun yuzunden
eceyesilot_63 minikbiranne35_ aynen o karın ağrısı genelde kabızlık ve gaza bağlıyorum bence 7+3 benimde oluyor ara sıra bir ara fazlaydı doktoruma sordum gayet normal dedi
Srdm 6+1 göğüs hassasiyeti, sık tuvalete çıkma kasıklarda ara ara batma, birde bu yeni başladı bişeyleri yemeye başlamadan önce bi tiksiniyorum
nlgn-gms 6+1 mide bulantısı 🤢 Halsizlik yorgunluk uyku koku hassasiyeti 🥲 Cuma gittik bebeği ve keseyi gördük kalp atışını duyamadık. 6+6 da kontorlüm var yine inşallah duyarız
Htccprz HusnaNur1107 peki atış hızıyla ilgili bir şey söyledi mi doktor,ben de yeni duydum kalp atışlarını fakat yavaş biraz dedi tedirginim biraz
Seymsss Papatyam41 bende 8+4 üm anlamsız miğde bulantısı günün her anında aniden ortaya çıkabiliyor bu dönemde bende peynir ve ekmekle geçiriyorum 🥲 ama ayva ve elma bana iyi geldi miğde bulantımı biraz bastırdı istersen bir dene
Eymenebrar 6.3 mide bulqntisi kusma sanki tas otrmus mideme birde riskli dua edin kimin duasi kabul olur bilinmez bebegimin dusme tehlikesi ve previa oldhnu ogrendim yarin belli olcak ever olum riskim artarsa aldirmak zorunda kalcam onu 2 evladm daha vsr ama cok aci veriyor😭