• Öneri
  • Üç gün önce doğum yaptım~göğüslerim çok sert

Kızlar spinal sezeryan oldum üç gün önce bebeğimin kalp damarında genişlik olduğu için kalp yerinde kalıyor daha hiç emziremedm maalesf , ben evdeym o hastanede üç gundr sutum çok çok az gelyor emmedigi için rezene incir kayntip suyunu flan iciyorm elimle sagiyorum az az gelyor bir şırınga kadr oluyor eşim götürüyor bebeğe onu .. ama dünden beri göğüslerim aşırı sert üstleri sanki taş varmış gbi sıcak su torbasını üstüne koyup masaj flan yapıyorm ama hala aynı smdide aynı gecermi bu nasıl geçer normalmi emzirmedigim için mi böle oluyor endiselenmelimiyim öneriniz neler

Beyzan738 geçmiş olsun bebeğiniz en kısa zamanda iglesir inşallah göğüslerin taş gibi olma sebebi süt biriktiği için boşalması lazım bebeğiniz emmedi sizde tam boşaltmamissiniz manuel pompa ile mi sağım yaptınız çok etkili olamaz size tavsiyem elektrikli pompa sağın hem boşaltır hem sütünüz artar benimde öyle olmuştu

Shzdgn canım çok sağol inşallah🌸hastanede kaldgm gün elektrikli makina kiraladım onunla sagmaya calstim baya uğraştım ama çok çok acıttı uçlarıni mahvetti bende elle sagmaya calsyorm ..sürekli elimle sagsam o sertlik gecermi peki

Beyzan738 sürekli sağman lazım emmediği için süt kanalları açılmıyor bide süt yapacak şeyler içiyosun orda trafik kapanacak mastit olursun 🤯

minik22 doğru kuzm evet süt damla damla gelince ictm bir sürü şey dedgn gbi trafik kapanmış belliki orda sürekli sagiyorm da elimle faydası yok elimle saginca sanrm

kuzeymomsss, başlığı Üç gün önce doğum yaptım~göğüslerim çok sert olarak değiştirdi.

Beyzan738 ellinle o sertlik geçmez çünkü yeterince bosatlman gerekir mastit olur yoksa evet acıtır biraz sağım yaptıkça geçiyor o ağrı

Beyzan738 elle olmaz makina acıtsa da kreminizi sürüp sağıma devam edin mastit olursa daha kötü olur

Beyzan738 mastit olursun benim bebeğimde kuvozde kaldı 5 gün değil elle sağmak el pompasiyla bile olmadı süt yapacak şeyler yiyorsun sütun artıyor ama emme yada sağma olmadığı için birikiyor çok acı verir sana sıcak soğuk kompres yap ama mutlaka ve mutlaka sağma makinesi edin ve hemen rahatlat bulamazsan hastaneye git orada sağ bulana kadar

Beyzan738 hastanedeki makinalar çok kötü wee baby bin elektrikli makinası var çok güzel bende onu kullanıyorum bebek emdikten sonda memeden kalan sütü tamamen boşaltoyprum sonra diğer göğsüde sağıyorum hem sütün artıyo hem meme rahatlıyo

aylesr keşke elektrikli alsaydm çok pahalıydı alamadm🥺wee baby nin el pompası aldım onla sabah sagmaya calstm damla damla

blueberyy00 çok zor dönem kavussaydm bebegme emseydi hem rahatlardm hemde daha gelirdi sütüm😐el pompasyla sagmaya calsyorm tam olmuyor

Beyzan738 kaynar su buharının üstüne göğsünüzü tutun kendiliğinden süt akmaya başlar mastit olmuşsunuzdur, sağma makinesi canınızı acıtabilir önce buharla deneyin süt kendisi akmaya başladığında sağma makinesiyle sağın geçmiş olsun