Kızlar spinal sezeryan oldum üç gün önce bebeğimin kalp damarında genişlik olduğu için kalp yerinde kalıyor daha hiç emziremedm maalesf , ben evdeym o hastanede üç gundr sutum çok çok az gelyor emmedigi için rezene incir kayntip suyunu flan iciyorm elimle sagiyorum az az gelyor bir şırınga kadr oluyor eşim götürüyor bebeğe onu .. ama dünden beri göğüslerim aşırı sert üstleri sanki taş varmış gbi sıcak su torbasını üstüne koyup masaj flan yapıyorm ama hala aynı smdide aynı gecermi bu nasıl geçer normalmi emzirmedigim için mi böle oluyor endiselenmelimiyim öneriniz neler
Üç gün önce doğum yaptım~göğüslerim çok sert
Beyzan738 bebeginiz ememiyor hemen süt sağma makinesi alın bu şekilde elde sağma süt elde edemezsiniz mastit olursunuz göğüslerin tas gibi olması demek sut var demek
Beyzan738 geçmiş olsun bebeğiniz en kısa zamanda iglesir inşallah göğüslerin taş gibi olma sebebi süt biriktiği için boşalması lazım bebeğiniz emmedi sizde tam boşaltmamissiniz manuel pompa ile mi sağım yaptınız çok etkili olamaz size tavsiyem elektrikli pompa sağın hem boşaltır hem sütünüz artar benimde öyle olmuştu
Beyzan738 elinle yeteri kadar sagamazsin canım bir tane sağma makinesi al goguslerin mastıt olur şişer çok ağrır
benimmdunyamm çok acıtıyor uçlarını o elektrikli makine ya hastanede mahvetti uçlarını 🥺😐
Beyzan738 pompalı al manuel
Beyzan738 mastit olursun benim bebeğimde kuvozde kaldı 5 gün değil elle sağmak el pompasiyla bile olmadı süt yapacak şeyler yiyorsun sütun artıyor ama emme yada sağma olmadığı için birikiyor çok acı verir sana sıcak soğuk kompres yap ama mutlaka ve mutlaka sağma makinesi edin ve hemen rahatlat bulamazsan hastaneye git orada sağ bulana kadar
benimmdunyamm wee babynin elle sağılan pompasını aldm onunla sagdm dademn çok sagilmyor yinede onla ugrasim biraz demi
blueberyy00 çok zor dönem kavussaydm bebegme emseydi hem rahatlardm hemde daha gelirdi sütüm😐el pompasyla sagmaya calsyorm tam olmuyor