Denizyildizi1 Kızlar gebelikte su nasıl geliyor afedersiniz tuvaletten çıktım sıkışık değilim geceden beri ağrım vardı istemsizce birşeyler aktı çözemedim ara ara mı gelir yoksa hepsi bir anda mı miktarı nasıl olur
hunilimom Denizyildizi1 birden geldi cisimi yaptım tam kalktım fos diye boşaldı 1-2 dk bekledim baktım sadece bacaklarımdan sızıyor banyoya gittim biraz da orda geldi tutamıyorsunuz o akıyor bacaklardan
Ygmrm Denizyildizi1 benim ilkinde baya bi geldi canım 2 dk sonra tekrar geldi sonra tekrar geldi ve bitti ikincide az geldi bida gelmedi değişiyor sanırım allah’m kolaylık versin
ogrencianne35 Denizyildizi1 yemek yiyorduk ailem gelmisti 5 6 kere tuvalete gittim geldim yani tuvaletimde yok ama baskı var neyse en son tuvaletten çıktım küt diye bir ses geldi karnımdan 😂 su akti gitti sezeryan olacaktı zaten hemen aldılar 1 2 saat içinde doğuma
Denizyildizi1 hunilimom Tam böyle oldu işte yaptıktan sonra kalktım içeri geçtim o anda çok fazla değildi hani filmlerden falan görüyoruz ya baya geliyor öyle değildi
Denizyildizi1 Ygmrm Eğer gelen suysa haftam çok erken ped taktım devamı da gelir değil mi korkuyorum yakınımdaki hastanede doktor var ama doğum yaptırmıyor başka ile sevk edecek
hunilimom Denizyildizi1 herkeste öyle olmuyor benim karnımda balon patladı gibi oldu hala devam ediyor mu akıntı
Denizyildizi1 ogrencianne35 Miktarı nasıldı peki su olmuş olsa akmaya devam ederdi değil mi karnım böyle sanki gaz var gibi kıpır kıpır ona göre doktora acile gideceğim durduk yere kimseyi ayaklandırmak istemiyorum
Novaa Denizyildizi1 Haftanız da erkenmiş, hemen acile gidin buradan aldığınız bilgilerin sizin durumunuzda doğruluk payı olmayabilir. İyi haberler almanız dileğiyle🙏🏻🍀
ogrencianne35 Denizyildizi1 su yavaş yavaş gelen de oluyormuş int okudum benim bi anda boşaldı 40+0 dim zaten doğuma alındım hemen sizi bu kadar rahatsız ettiyse bi gidin dr a ihmal etmeyin
SutlacimiYedimmiBen Denizyildizi1 sancin olabilir gelende su olabilir her ihtimale karşı acile gitmen gerekir
Denizyildizi1 Novaa Yatarken falan gelmiyor ve şuan anladım su çömelir vaziyetteyken akıyor kesinlikle sıkışık değilim devam ediyor gelmeye acile gideceğim lütfen dua edin doğum olmasın korkuyorum
benimmdunyamm Denizyildizi1 canım seni korkutmak istemem ama benim kuzenimin de senin anlattığın gibi gelmiş tuvaletten çıkmış biraz gelmiş sonra aradan zaman geçmiş gene az gelmiş hepsi birden patlamamis sızmış yani bence sen bir acile git haftanda erkenn
hunilimom Denizyildizi1 bi hastaneye gitmekte fayda var o zaman canım suyun geliyorsa doğumu başlatırlar nst felan çekilirsin
Ozlem2206 Denizyildizi1 benim birden pıt etti bişey sıcacık aktı birkaç seferde bardaktan boşalırcasına geldi