Gzm23 Anneoluyorummmm ayyy ne güzel ne değişik duygular rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bize hepimize 🙏🙏🙏😇😇
Gzm23 Nilizze nasıl geçti ki hamileliğin bnde zor geçirdim doktorumla konuştuk endişe ediyorum panik oluyorum diye 5 nisan gibi sezeryan olabilirsin dedi bana
Gzm23 Ozlmm_1 rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim 🙏🌼bfnde panik olduğum için sezeryanı seçtim 😇
Ozlmm_1 Gzm23 amin cümlemizin 🙏🏻 Ben de çok korkuyorum ama sezeryandan da korkuyorum normalden de nasıl çıkacak bu çocuk bilmiyorum 😂sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Gzm23 Cyda-123 Aaaa sakin ol canım benlm her şey güzel olacsk hayırlısı ile bebişini kucağına alacaksın inşallah 😇🙏🌼
Gzm23 yigitaslaninannesi_ Aaa çok az kalmış rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌼😇😇🙏
Yigitinannesiyim Gzm23 Heyecanlıyım günler çabuk geçsin istiyorum şekerim olduğu için riskli bir gebelik geçiriyorum her an bir şey olacak diye aklım çıkıyor 15 gün hayırlısıyla bir geçse
Gzm23 Yigitinannesiyim ayyy canım benlm bende öyleyim gerçekten risk olunca sanki günler geçmiyor gibi rabbim bir an önce sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏😇
kuzeymomsss Gzm23 8 nisanda gün almaya gideceğim, ama doktorum ya nisan sonu yada mayıs başı dedi şimdiden korku, heyecan, stres sarmaya başladı 🙈
Uysll Gzm23 4 Nisan 😍 zaman geçmek bilmiyor gerçekten bu zamana çabucak geldi geçti ama şu bir hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum 😍
Loveis16 Yigitinannesiyim hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻☺️ Kaçıncı haftanızda olacaksınız 12 nisan günü?