nurcan1007 Benim doktorum Pulcet diye bir hap verdi sabah aç karnına içiliyor hem hamilelik döneminde kullandim hem sonrasında kullanıyorum aşırı aşırı tavsiye ediyorum dua edersiniz.Gece oturup ağladığımı biliyorum mide yanmasından çok geçmiş olsun ☺
Buseyllzr Annekuzusu_Ayaz 28.haftamdayim bende aynı dertten uyuyamıyorum soda soğuk süt ılık süt armut elma havuç zencefil internette ne bulduysam denedim yok aanki alev topu var içimde belki size iyi gelir bunlar 😔 rennie tablet var evde gebelikte kullandığını bilmiyordum kullanılabiliyor mu şimdi ondan içeceğim son çare inşallah işe yarar🙏
ortmenanne Herşeyi denedim asla geçmedi ve artık ilerlediğini düşündüğüm bir zamanda canım doktorum nexium verdi sabahları aç karna içiyorum ve 32 den beri ne yanma ne bişey çok şükür 😇 doktorunuza danışıp kullanın dua edersiniz😍
Renginveannesi_ Annekuzusu_Ayaz merhaba bende uyandım mide yanmasından 😭😭 soğuk süt içiyorum insllah işe yarar
sema_nur_koc Doktor panto diye 14 lü bir ilaç yazdı sabah aç karnına yemekten yarım saat önce içiyordum hiç yanmiyordu doktorunuza bir danışın kullanın isterseniz
Annecik02 Annekuzusu_Ayaz yarar taze nane kaynat iç kuzum mideyi cidden rahatlatıyor yada taze yoksa kuru nane de olur
Annecik02 Annekuzusu_Ayaz Bu durum çok zor işte insan ağlayacak duruma geliyor korkumdan yemek yiyemiyorum yarı aç yatıyorum çoğu zaman Allah yardım etsin çok çok kötüyse doktora gitse hap ilaç bişey al bence faydasını görürsün belki ben gaviscon şurup kullanmaya devam ediyorum yatmadan önce 1 tatlı kaşığı kadar içiyorum yatana kadar az da olsa rahatlatıyor
Erayhilal Annekuzusu_Ayaz bende 32+4 teyim gecen haftaya kadar felakettim sonra sabah lansor almaya başladım arada mide suyu geliyor agzima ama yanma yok cok şükür onun icinde pronat adinda şurup verdi doktor cok iyi geldi 👍bide gece yatmadan once bi cay bardagi cok soguk olmucak ama ilikta olmucak sekilde süt ic canim bana iyi geldi baya
erdem_agah Annekuzusu_Ayaz eger cay içiyorsanız içine karanfil atın demlerken. Bana hiç birsey fayda etmiyor o biraz olsun sakinlestirdi. Ben de tesadüfen fark ettim 🙊
Annekuzusu_Ayaz erdem_agah denemediğim hal kalmadı🤷hiçbiride fayda etmedi sanırım doğuma kadar böyleyim
erdem_agah Annekuzusu_Ayaz bendd oyleyim inanin geceleri midemde ejderha var sanki. Süt elma asla işe yaramiyordu artık. Karanfil de tamamen gecirmedi ama rahatlatti