kuzeymomsss Annekuzusu_Ayaz ben çözümü soda ve beyaz leblebi de buldum. Elma ve salatalıkta işe yarıyor diyorlar
litfenama Annekuzusu_Ayaz mide yanmasından ben de uyuyamadım. Maalesef önerilen hiçbir şey beni kesmedi. :(
Naazli Annekuzusu_Ayaz rennie hap kullanabilirsiniz. Bana doktorum yanma anında içebilirsin diye vermişti. Ben hiç kullanmadım kesiyormu bilmiyorum ama bence tek çözüm mide koruyucu. Ben ne zaman mide koruyucu içmeye başladım çok şükür mide yanmam kalmadı 🙏🏻🙏🏻
nmtock41 Annekuzusu_Ayaz nexium içiyorum sabahları aç karnına 3gündür rahat uyuyorum mide yanması olmadan doktorunuza danışıp kullanın derim .. ben daha 25 haftadayım ama inşallah bebek büyüdükçe de sorun yaşamam çok kötü mide yanması ya 😕
kuzeymomsss Annekuzusu_Ayaz sade soda işe yarıyor meyveli sanmıyorum yarasın. Beyaz leblebi vallahi benim kurtarıcım resmen
Annecik02 Naneli sakızz derim 2 haftadır uyku falan kalmamıştı bugün aldırdım denemek amaçlı hemen kesti bide gaviscon şurup öneririm canım
Annekuzusu_Ayaz Annecik02 gaviscon şurup vardı kendi evimde kaldı annemgildeyim şu an burdada rennie tablet var talcit onuda kullanmaya cesaretim yok zararı olur diye
kuzeymomsss Annekuzusu_Ayaz vallahi benim beyaz leblebi saniyesinde kesiyor. İnşallah sizde de işe yarar
roza34 Annekuzusu_Ayaz yanlış birşey söylemek istemiyorum ama o tableti gebelikte bende kullanmıştım 1-2 defa birşey olmadı zararlı
Annecik02 Annekuzusu_Ayaz yarar taze nane kaynat iç kuzum mideyi cidden rahatlatıyor yada taze yoksa kuru nane de olur
kuzeymomsss Annekuzusu_Ayaz 32+6 haftalığım bende geceleri asla uyuyamıyordum. Bazen yanmasa bile yatmadan leblebi veya soda içip yatıyordum yanmasın diye çünkü uykumdan bile uyandırıyordu
Annekuzusu_Ayaz kuzeymomsss 2 gün var aramızda zaten benimde aynı gaviscon şurup vardı oda kendi evimde kaldı şu an annemgildeyim çözüm yolu arıyorum gece gece
kuzeymomsss Annekuzusu_Ayaz gaviscon işe yarıyor diyorlar fakat bana doktorum vermedi, bende leblebi ve soda çözüm buldum