Elifkc Muno22 valla ya çok hareketli oturduğum yerde zorlanıyorum 😁 bide bebek toplanması diyorlar ya bu çok hareketli olduğu için o toplanmayi nasıl anliycam bilmiyorum😁
Merve_bolat Muno22 bebeğin kafası aşağı kanala indiyse ondan baskı yapıyorsur benim 34 haftada döndü aşağı karnında aşağı indi bebek kanalda doktorum kanala girdiği için baskı yapıyor demişti
Elifkc Bydzz 😁😁 valla bu içerde biseyler yapıyo kurcalama bozcan diyom 😁 bı yandan hemen doğsun istiyorum canım çok sıkılıyor 😁
Muno22 SerraLinasmom pekı doğumu normlmı düşünüyosunuz sezeryanmı ilk dogumum oluca için ben çok korkuyorum 🥺
Bydzz Elifkc bendee artık okadar cok ıstıyorum kı dogmasını hatta böyle sancı girince geçmesin dogum başlasın ıstıyorum geçince üzülüyorum🤣
Muno22 Elifkc hahhaha ewet ewet aynı arada uyanıyorum napıyosun sen ya felan dıye tartısıyorum bende delıler gıbı 😂😂
Elifkc Bydzz 3aylik hamileyken esimin sağlık sorunları nedeniyle işi bıraktık. O zamandan beri evdeyiz bunaldım artık sıkıldıkça eşime sarıyorum. Dogurayim da vaktim olmasın yaa 😁😁😁
Muno22 Anneadayi0123 bızımde son üç haftamız kaldı sağ sağlım alırız umarım bebişlerimizi kucagımıza 🥰🤲🏻
SerraLinasmom Muno22 benimde ilk 🥰 normal istiyorum Allah izin verirse bence korkma 😍 rabbim kolaylık verir elbet bize Allaha emanetiz sakin kalmaya çalışıyorum ben 🤎😆
Muno22 SerraLinasmom ne kadar kaldı doğumunuza pekı benm uc haftam var cok heycanlı gun yaklastıkca ınsan cok tuaf duygu karmasaları yasıyo
0103qsf Muno22 bende de o sekilde canm hatta elleynce bile hssedyorm genital bölgemde resmen ama benm bayadir boyle nir sknti olcagni sanmoorm
Muno22 SerraLinasmom bende 35+2 bir hafta var aramızda benmkıde oyle dıyo inşallah vaktı zamanında saglıkla gelırler🤲🏻🥰