Muno22 35 haftalık hamıleyım igne batması gıbı agrılarım oluyo ve bebeğimi kasıklarımda asagıda hıssedıyorum dogum belırtısımı bu dogum belırtısı nasıl bişey yazarmısınız
Elifkc Muno22 bende 35.haftadayim. Sanki içimde bıçak ceviriyolar gibi. Belime her yerime ağrı giriyor. Nişan veya su gelmeden doğum başlamıyormus, öğrendiğimden beri panik yapmıyorum.
Merve_bolat Muno22 bebeğin kafası aşağı kanala indiyse ondan baskı yapıyorsur benim 34 haftada döndü aşağı karnında aşağı indi bebek kanalda doktorum kanala girdiği için baskı yapıyor demişti
Muno22 Elifkc o zamn benmde korkmama gerek yok o halde pekı bebegınızın hareketlerı nasıl benmkı mansalah cok hareketlı sankı hiç yerı daralmamış gibi birde aniden no agırlık çöküyomu sizede olduğunuz yerde kalma durumu oluyomu
Mrzy7- Elifkc nişan veya suyun gelmesine gerek yok gelmeden de doğum başlayabilir. İlk hamileliğimde hiçbiri gelmedi sadece sancı gelerek doğumum başladı suyumu doktor patlattı
Elifkc Muno22 valla bazen çok hareketli oluyor bazen hiç hareket etmiyor neden etmiyo diye karnımla uğraşıyorum 😁
Muno22 Mrzy7- ooo ara ara agrılarım oluyo ama o kadar şiddetli geçmeyen agrı degıl ve arada oluyo dogumda degıldır herhlde dıyee aldırıs etmıyorum hıc
Muno22 SerraLinasmom pekı genatal bolgenızde hıssedıyomusumhz ben elımı oramın üstüne koydugumda ordada dalgalanmalar hıssedıyorum
Muno22 Elifkc bendede asırı harwket var ayağıyla derımı baya kaldırıyo yukarı doğru sonra gobegımın bır tarafında toplanıyo sureklı top gıbı vs zor oluyo
Mrzy7- Elifkc yok yok korkmayın ama aklınızda da bulunsun su ve nişan gelmeden de doğum başlayabileceği diye söylüyorum 😄
Elifkc Muno22 bizimki açma germe hareketi yapıyor sanki aynı anda hem sağda hem solda tekmeler oluyor😁😁 karnında tsunami etkisi yaratıyor velet
Mrzy7- Muno22 doğum için düzenli sancılarınızın olması gerek ara ara girenler ya gaz sancısı veya yalancı sancı vs olabiliyor sancılar düzenliyse mesela 5 dakika da bir geliyorsa doğum başlamıştır oluyor ☺️
SerraLinasmom Muno22 evet o bölgede hareket hissediyorum tabi . Zaten karnım aşağı indi farkındayım rahim ağzım kapalıydı en son ama 🙈
0103qsf Muno22 bende de o sekilde canm hatta elleynce bile hssedyorm genital bölgemde resmen ama benm bayadir boyle nir sknti olcagni sanmoorm
Muno22 SerraLinasmom benmkı hep dogum pozıyonundaydı hıc kafası yukarda olmadı ona rahmen dahada asaya ındıgını anlaya bılıyorum üç gündür bı tuafım 🥶
Elifkc Muno22 valla ya çok hareketli oturduğum yerde zorlanıyorum 😁 bide bebek toplanması diyorlar ya bu çok hareketli olduğu için o toplanmayi nasıl anliycam bilmiyorum😁