Ezgicck Semanurclskn Amin canım cümlemize inşallah 🙏24+5 mısır koçanını bitirmek üzereyiz 😍 ayın 8 inde şeker yüklememiz var bizimde 😊
Begonya Zeyzeyp Allah bize 10 yıl sonra nasip etti yavrumuzu. Benimde 1 yaşında kızım var. 10 aylıkken de hamile kalmışım. 10. Haftasında öğrendik. İnşallah güzel güzel büyütürüz yavrularımızı. Şu an 13+4 teyim
Aleynasvr Melek3447 benim sık sık hareket ediyor canım takibe almadım ama bana göre düzenli yani. Gün içinde çok kez hissediyorum özellikle gece ve sabah ama tabi bazı günler daha az hareketli de olabiliyor her gün bir olmaz. Senin nasil
Melek3447 Aleynasvr benim de geceleri tek oluyo 2 gündür hastaneye de randevu bulamadım haftaya 1 tane yakaladım iki gündür hareketleri yavaş az yani tedirgin oluyorum
Arife1126 nmtock41 ya aslında yoktu bende doğum tedirginliği ama kum dökmüştüm 2 ay önce inanılmaz bi ağrısı vardır ondan sonra korku oluştu malesef :(
Semanurclskn Sevo-15 bilirimmm , ben dua ediyodum inşallah bulantı kusma yaşarım diye çünkü her belirtisini yaşamak istedim yeterki o sağlıklı olsun 🙏 o uyku halleride çok güzel yolda yürürken bir anda uykum geliyordu kendime gülüyodum resmen 😄
Puki Semanurclskn amin inşallah🙏 son ayların vermiş olduğu ağırlık ve her şeyi yapma isteği gibi his😄😄 34+4 pırasa kadarız
Gulsah8 Aylisss bende 11. Haftamdayım biraz bi kıvrımım var ama alt karnımdan kaynaklı sanırım 😂 ne kadar spor da yapsam eritemiyordum çünkü 😂
hafsam_omerim NaimeYilmaz yok normalde ben 5haftalıkken kayıt yaptırdım 20+5 oldum ertesi gün baktım tekrar 20+5 bu avrupada saatler ileri alındığı gün öyle oldu aynı gösterdi 2gün üst üste
AselLinaMom Semanurclskn 25+0 olduk bugün bizde su kabağıyız 🥰 sizin doğum ne zamanı gösteriyor canım?