Hilalkhrmn417 serrakrklh 8. Ay oluyo canım daha.. Haftamda doktora gittiğimde son 1 ayiniza girdiniz demişti bana.. hamileliği 40 hafta olarak hesapladiklari için
eslemsi Semanurclskn 22+5 1 haftadr gobus buyudu birde kabizlik eklendi taş gbi karnim hayat kalitem dustu😑
Kubratalo4965- Asfgghjjcansu12 sizinle aynı haftadyız bende 35+1, sezeryan tarihinizi yazmışsınız da isteğe bağlı mı oluvaksımız, 38 de sezeryan alıyorlar diye biliyorum daha doktorumla konuşmadım da bende sezeryan istiyorum
Hilalkhrmn417 Semanurclskn Haftadan selam marul kadar olduk güya ama yalan karpuz kadariz bayağı zorlanıyorum artık sağım solum çürüdü yatmaktan..
bebislerimi_buyutuyorum Hilalkhrmn417 valla bende şaşırıyorum benimde brokoli kadar diyor 30+3üz sanki brokoli değilde bende karpuz taşıyorum gibi 🙈🤰🏻🤷🏻♀️ maksat iş olsun bunlarinkide 😁😅
Mrvnehir208 Semanurclskn mide yanması bel ve sırt ağrısı şişkinlik hazımsızlık daha neler neler 26. Hafta zaman böyle geçiyo işte 😭😭😭
-sef- Aylisss Benim baya bi büyüdü hatta penguen gibi yan yan yürüyorum gören 6-7aylık sanıyo ama bizde daha yeni 13 haftalık olduk oğluşumla🥰🥰🥰
Sym4 -sef- kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini bende 13. Haftamda kontrole gidicem belli olur mu ki 🥰🥰🥰
Funda48 14+1 elma olduk Rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah