Aylisss 11 hafta incir 😇 bu haftada karnı büyüyen var mi bende hicbir sey yok. Sanirim ic karın genişliği ile alakalıymis. Heyecandan bir an önce büyüsün istiyorum😊
-sef- Aylisss Benim baya bi büyüdü hatta penguen gibi yan yan yürüyorum gören 6-7aylık sanıyo ama bizde daha yeni 13 haftalık olduk oğluşumla🥰🥰🥰
Gulsah8 Aylisss bende 11. Haftamdayım biraz bi kıvrımım var ama alt karnımdan kaynaklı sanırım 😂 ne kadar spor da yapsam eritemiyordum çünkü 😂
Meltemf Semanurclskn 39+4 teyim uygulama artık 3 gün kaldı diye gösteriyor bakalım ne zaman gelcek 😍🙏🏼
Uysll Semanurclskn 36+3 kavun olduk 😍 haftaya Pazartesi günü bebeğimi kucağıma alıyorum Allah’ın izniyle 😊 şuan bel ağrısından ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorm. Onun dışında her şey yolunda 😍
ftmnr_ Semanurclskn 2prensin_tekprensesiyim nmtock41 Yavrumu-beklerken123 Biz de 25 hafta olduk bugün 🌺 artık hamiş oldum baya belli olmaya başladı ve hareketleri çok tatlı, yalnız bel ağrısı var bir kaç gündür bebiş büyüdüğü için midir bilmem. Siz de durumlar nasıl ☺️