dilaraulusoy Cnsgkc bi sor canım sen bana kesin yasak oyüzden görünce yazmak istedim belki benim tedavi ile oldu dikişim var ondandır bilemiyorum ama sen sor yinede
dilaraulusoy Svmnsm benim ilk günden beğri oturur pozisyon bana yasak zaten. Aldığım duşta haftada bir yani 5 dakika girip çıkıyorum. Oturur pozisyon sanırım sakıncalı genel olarak oturmam da yasak çünkü.
Cnsgkc Elf55 Ben günde 2 progestan kullanıyorum vajinal etki etmedi sanırım bugün kontrolde söyleyeceğim sancım dinmiyor iğne de isteyeceğim
Cnsgkc Elf55 Bugün kontrole gittim iğneyi sordum proluton sentetik progesteron artık önerilmiyor yeteri kadar progestan alıyorsun zaten diyor. Progestan doğal olanmış öyle dedi. iğneyi vermedi yine sentetik o iğne diyor
Elf55 Cnsgkc size gerek görülmemiş ne güzel demek ki ciddi bir durumunuz yok🤗 Allahım bebeklerimizi vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Cnsgkc Elf55 İnşallah öyledir doktor çok net konuşmuyor bekleyeceğiz diyor bugünkü sancılara daha iyi dedi inşalllah giderek azalır ve bebeğim kritik haftaları atlatıp öyle sağlıkla gelir 🤲🏻🤲🏻