Alpay34 Selam 24 haftada doktora gittim rahim ağzı uzunluğu 27 mm dedi sınırda böyle olup vaktinde doğum yapan var mı neler yaptınız
Aliyegunes Alpay34 Canım benim 28haftamda. 13mm inmişti yatarak ve ilcka 36dgurdum yemne ve icmene dikkat et inşallah sağlıkla alırsın bebişini,🤲
Cnsgkc Alpay34 Canım benim inşallah zamanında ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza erken gelmezler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Benim de riskim var 31 haftayım. En son baktığında uzunluk normaldi ama benim de sancılarım durmuyor Rabbim yardım etsin hepimize 🤲🏻
Eymeninannesiiiii Alpay34 ben canım benimde 25 di şuan 37 girdik başlarda iğne ve fitil kullandım çokta hareket etme dedi doktorum bu haftalara geldik dikkat er ağır iş yapma olabildiğince dinlen
Elf55 Alpay34 ben de 19. Haftada öğrendim 27 mm idi. Şuan 35. Haftadayım çok şükür iğne ve ilacla baya uzadı ve 2 ay Yattim tabi suan ayaklandim işlerimi yapıyorum. Son gittiğimde 31 mm e düşmüştü doktorum normal artık bu haftalarda dedi
Cnsgkc Aliyegunes Ben de 31+2 yim. 4 gün önce gece sancılarım oldu nstde düzenli sancı çıktı. Doktor baktı rahim ağzı uzunluğun normal dedi açılmam da yok ama sancım durmuyor ilaçlarla serumla düzensiz hale getirildi en azından ama hala saatte bir var. Çok korkuyorum neden böyle oldu bilmiyorum sancılar biter inşallah da bebeğim bekler 36-37 haftaları nolur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Dua edin lütfen bana da size hangi ilaçlar verilmişti o haftadan beri durmuş bebeğiniz şükür devamlı kullandığınız ilaç var mı
Aliyegunes Cnsgkc Merak etme karnın sertleşir toplanır onlar oluyor ayayklarin havada dinlen progestan kullandım ve mutlaka cger glistrvi iğne ol sürekli yat sancım yoktu bnim belkide oyuzden 36da dgrdum şimdi ikinciye hamileyim umarım sağlığa kucagimiza alırız,🤲 birde sakın sıcak duş alma sanciyi başlatıyor
Cnsgkc Aliyegunes Evet toplanıp sertleşme oluyor. Progestan verdi doktorum günde 2 kez vajinal olarak kullanıyorum. Hastanede yatarken de proluton iğne 2 serum yapıldı bir de ciğer geliştirici iğne yapıldı ne olur ne olmaz diye. Yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum başka kalkmıyorum. Sıcak duşu söylemen iyi oldu zaten yıkanamıyorım bile eşim sağ olsun oturtarak yavaşça yıkıyor. Sıcak olmamasına dikkat ederim suyun. İnşallah sancılarım durur da benim bebeğim de 36 haftaları görür 🤲🏻Dualarınızı bekliyorum inşallah Allah evlatlarınızı size bağışlasın 🤲🏻🤲🏻
Cnsgkc Aliyegunes Ağrım olmuyor ama o sertleşme toplanma olunca nstde sancı olarak görünüyor Ya anlamıyorum benim öyle bir ağrım olmuyor pek. Ama nst de 100 sancı çıkıyor benim mi ağrı eşiğim yüksek anlamadım. Ağrım yok sertleşme var o da sancı olarak çıkıyor
Aliyegunes Cnsgkc inşallah canım bebeğin için iyi beslen kilo aldrci şeyler ye erken doğarsa kuveze girmesin bn işiyle ypmistim 35,,5,de dgrdum 3klo100grm cger glistrvide vuruldum oyuzden yavrum kuveze görmedi sende umarım kucağına alırsın,🤲
dilaraulusoy Cnsgkc canım oturtarak duş alıyormuşsun sanırım ben yasak diye biliyorum benim doktorum ayaktan duş al demişti.
Aliyegunes Cnsgkc sertleşme olunca yüksek çıkar onmli olan sertleşme olmadan ağrı olması ozaman esas sancı çıkar ntsde
Cnsgkc Aliyegunes Amin amin canım benim🤲🏻 İnşallah sağlıkla bekler çocuğum. Besleyici şeyler yemeye çalışıyorum kilo alsın diye inşallah sağlıkla bekler 36-37 leri 🤲🏻
Cnsgkc Aliyegunes Yok şükür sertleşme anında var sadece nst de sancı grafiği düz gidiyor 45 dk lık çektiler. Düz gidiyor sonra 100 lük var 15 dk sonra yine 100 lük var öyle çıktı. Eve git dedi doktor yatıyorum dediğin gibi. Sertleşme yarım saatte bir oluyor ana genel ağrı şükür yok inşallah tamamen geçer ve açılma rahim ağzı kısalması olmaz 🤲🏻🤲🏻 Dualarınızı bekliyorum. Size de evlatlarınızı sağlıkla bağışlasın allahım inşallah
Cnsgkc Alpay34 Karnım kaskatı kesiliyor canım içinde bebek taş gibi oluyor geriliyor iyice bi 10-15 an sonra açılıyor bu sancı olarak çıkıyor nstde dikkat edin ilk gebelikte anlamıyor insan sancıyı falan ben öyle sertleşme ile sabaha kadar bekledim meğer sancıymış. İnşallah geçer sancılarım bebeğim de sağlıkla bekler 36 haftaları görürüm dua bekliyorum🤲🏻
Cnsgkc Elf55 geçmiş olsun ne kullandınız acaba iğne ve ilaç olarak inşallah biz de o haftaları görürüz sağlıkla
Cnsgkc dilaraulusoy Yaa ciddi misiniz ben duşu ayrıca sormamıştım. Bana tuvalet harici kalkma deyince ben de duşta da ayakta kalmayayım diye oturdum da yaptım. Bugün kontrol var sorayım en iyisi çok sağol kuzum söylediğin için 🙏
dilaraulusoy Cnsgkc bi sor canım sen bana kesin yasak oyüzden görünce yazmak istedim belki benim tedavi ile oldu dikişim var ondandır bilemiyorum ama sen sor yinede