user124578 Funday35 bizde 29+4 bir hafta on gündür bas asagı pozisyonu aldı o yüzden kasık kısmında hissediyorum hıçkırıkları özellikle tam alt tarafta oluyor artık ilk kızım 34 te dönmüştü kasıkta değildi daha ortalı duruyordu o , birde ilki gibi bunda da kasılmalarım erken başladı o yüzden magnezyuma başladık 🙃
Funday35 user124578 Maşallah ☺️ Doktorunuz mu dedi baş aşağı diye ben de kasıkta hissediyorum hıçkırığı canım 3 hafta önce yan yatıyordu ama anlayamıyorum nasıl durduğunu şuan geçmiş olsun inşallah biran önce geçer kasılmalarınız 🤲🏻 Sağlıkla alın kucagına inşallah ❤️
hmyrfnn3 Funday35 30+1 oldum bende bugün bende vajina taraflarından tekme yiyiyorum malesef 🤭 artık canım acıtacak raddede tekmeler. Bel, bacak, kalça her türlü ağrı var 😁 sabır evresindeyim artık az kaldı diye kendimi teselli etmeye uğraşıyorum.
Funday35 hmyrfnn3 Maşallah ☺️ Ya bende öyleyim tekmeler artık can yakmaya başladı ama yinede çok şükür bu günlerimize 🤲🏻☺️ Son aylardayız artık 🥰
Kvrckmom Funday35 gördük yüzünü aslında daha önce ama bizimkisi son dakika yan olarak gösteriyor tam olarak açmıyor yani 😅elini koyuyor hep yüzüne. Ben magnezyum kullanmaya başladım 26 dan sonra falan. Bence üzerine oturmaktan da olabilir ya kalça ağrısı. 😂😂
Funday35 Kvrckmom Bizim oğlanda öyle hep eli yüzünde ama elini çekerken resmini yakaladık Allah’tan hep 🙈🤭 Benim doktorum vermedi ama içsem daha iyi olucak sanki ben oturmuyorum malesef canım serklajlıyım sürekli yatıyorum 🙂
Funday35 Meri3220 Teşekkür ederim canım Amin inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza bende öyle düşünüyorum bu günlerimize şükürler olsun bu zamana kadar geldik 🤲🏻🌸
Funday35 Merve-0535 İnşallah canım bende hep öyle düşünüyorum 🥰🌸 Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🏻
user124578 Funday35 doktor önce demedi ben dedim sanırsam artık bas asagı geldi cunku hareketleri o tarafa kaydı diye doktorumda evet kafası suan burda diye kasıgımı gösterdi cihazla ama daha değişebilir dedi de ben sanmıyorum pek bundna sonra bas geliş kalır gibi de değişsede ilkinde son anda sezeryane dönmüştü duan da sezeryan olacak normal doğum beklemediğimiz için istediği gibi durabilir 😂 kasılmalar da sezeryan dan kaynaklı korkutuyor beni ama bakalım hayırlısı
Kvrckmom Funday35 anladım canım bu gittiğinizde isteyin doktorunuzdan bende şöyle oldu açıkçası kramp oluyordu bunu söyleyince doktorum ilaç olarak yazdı.
Rumeysaaaaaaaaaaaa Merve-0535 Funday35 merhaba kızlar nasılsıniz bende yarın tam 30 olacağım inşallah arada ayakta durunca tabi bel ağrısı ve ayakları aşağıda hissetme oluyor bende de hatta bugün kasiklarimda ağrıdı diğer kizlarda iyidir umarım ben tam 32 haftalık olduğunda gitmeyi düşünüyorum herhangi bir aksilik olmazsa
papatya56 fatmaesra Erkek canım ben zaten iş yapmıyorum serklajlıyım iki dakka ayakta dursam belimin ağrısından duramıyorum
Serapmehmet_19 Funday35 Aminn inşallah canım benim çok teşekkür ederim, Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın sağ salim kavuşalım, hemde çok güzell duygular 😍😍❤️
Funday35 user124578 ☺️ Sezeryan evet biraz korkutuyor canım ama kucağına aldın mı bütün endişe korku acı geçiyordur 🤭
Yesilev Meri3220 aynı hafta aynı gündeyiz bende de aynı şikayetler var acayip ağrılarım var sadece yürürken rahat ediyorum 😓
Meri3220 Yesilev aynen öyle hareket halindeyken bir problem yok yaz önce yürüyüşten geldim sanki dövülmüş gibiyim😒 şükür ki az kaldı sona yaklaştık canım Rabbim sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah hepimize en az hasarla atlatalım 🤗
Busraaltsoy Funday35 30+4 valla benim kalça ağrısı 18 haftaliktan beri var şimdi dahada şiddetli oldu oturduğum zaman özellikle çok kötü ağrıyor uzanınca hafifliyor sadece oturmakta zorlaniyorum ben 😂🤭
Funday35 Busraaltsoy Ozaman oturmayın bol bol yatın 🤣 Çok tuhaf bir ağrı sanki her yerin morarmış çürümüş gibi ağrıyor 🤭