ZelihaAcarrr Aycnrma canım başka şeylerle ilgilen hep yürüyüş yap, kitap oku , kuran oku ,tuval al sayılarla boyamalar var çok eğlenceli, netflix aç filmler izleee böyle geçir son günlerini aklına gelmez başka şeylerle ilgilenirsen :) sadece dua et ve düşünme
Aycnrma ZelihaAcarrr yapmaya çalışıyorum bazen iyi geliyor ama bazen öyle zamanlar oluyor ki çok canım sıkılıyor. Yani düşündüğüm için de leke oluşabileceği pek mantıklı gelmiyor ama ne biliyim hamilelik psikolojisi mi nedir çok takıyorum kafama. Sence🥺. Düşündüğüm için oluşur mu, ya da endişelenip korktuğum için 😔. Allahtan baska güç ve kuvvet yoktur diyorum hep yani o istemese hicbir sey olmaz diyorum ama beynimden de olusabilecegi ya da oluşmuştur korkusunu atamiyorum yoruldum ve artık kızımı tertemiz görmek istiyorum😔🙏. Ne olur eger içinden gelirse dua eder misin korkularim boşa çıksın. Gercekten zor bi zamandan geçiyorum :(
Mavi010518 ZelihaAcarrr Bunun en büyük ornegi annanem ve annem onlar hamileyken gül koklamis ve teyzemin bacağında kocaman gül deseni var annem ise sağolsun komşusunun lafını dinlemeyip ciğer dogruyo ve inanmayıp bacağına suruyo ablamda aynı yerde sürdüğü şekilde koyu leke var o yüzden ben hamileliğimde ne gül kokladım nede ciğer elledim
ZelihaAcarrr Aycnrma tabiki hamilelik psikolojisi canım . Rabbim dilediğin gibi tertemiz evlat nasip etsin tabikiii en önemli şey sağlığı ama :) sen daha çok ona odaklan :) sağlıklı doğsunlar da hiç önemli değil boşverrr
Gulizar_29 ZelihaAcarrr ben oğlumda ciğer kesmistim sonra elimi yıkadım oturdum uyluk kemiğim kaşındı kaşıdım oğlumda var ama indan mi oldu neyden bilmiyorum leke değilde hafif bi morluk
ZelihaAcarrr Gulizar_29 ben ciğer oldum olası yemem :) ama zeytinden tırsıyorum bende valla her yerime de değiyorum ben 😂 yav ister istemez gözüm kaşınıyor kaşım kaşınıyor ben saldım artık amannnnn :) sağlıklı olsun da hiççççç önemli değil
Aycnrma ZelihaAcarrr canım benim 🙏. Tabiki sağlık önemli hayırlısıyla sağ salim doğsun bebeklerimiz. Allah bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne kadar güzelse bi yandan da o kadar zor bi dönem bu bizler için. Ama yine de çok şükür :). Bebegim doğunca yüzünde leke olup olmadığını da paylasacam hemen:) hayırlısı olsun ne diyelim.
Limonzeytin ZelihaAcarrr Bende inanmam böylr şeylere ama çilekten çekincem var aslnda umarm olmaz 😊 şöyle bişi var çnkü inanmam ama annem bana hamıleyken komşunun bahçesnden habersz gül koparmş koklamş eve suya koymş ben doğdğmdan beri güller açarken alerjik nezle oluyodm kötü durum açkçası o yzden aklıma gelmiyo değl böyle şeyler inanmasamda😊