nese-kasap renginnnock benim de oluyordu şimdilik kusmuyorum ama bakalım sadece bi bulantı gibi olup geçiyor
Pyrz_07 renginnnock temmuzun 28 gibi olur normal doğumsa eğer sezeryanda 2 hafta öncesinin tarihini veriyorlar bende 2 gün sonra 22 haftalık olcam
Meldaa55 renginnnock benim de 26 ekim sat ama dogum tarihimiz belli degil ama temmuz 20 si falan olur buyuk ihtimal
3oglanannesi renginnnock 22 Ekim sat ama doğum 9 temmuz sezeryan erken doğum riskim de var haziran 15i devirirsek yeter inşallah süpriz bebek ne zmn gelirse artık
nese-kasap 3oglanannesi keşke sağlıklıca benimki de erken gelse okullar açılana kadar büyür biraz işime gelir bebekken 2 hafta 2 haftadır diyorum
HafsaMeyra eymeninannesi35 Benim de 23 ekim ilk kızım sezeryan bana daha doktor bişey demedi ama bana da 20 Temmuz olur gibi geliyor 🥰
eymeninannesi35 HafsaMeyra merhaba 🌸 sağlıklı kucağınıza alın inşallah sizde biz konuşmadık doğum şeklini ama o haftalarda olur diye düşünüyorum 1 hafta sonra olur belli olmaz demişti doktorum
Zey_nep004 renginnnock benim ilk erkekti 38+6 da doğdu bu kız bakalım ne zaman gelecek 😊 belli olmuyo canım kişiden kişiye değişiyor