zehraaaktas renginnnock 20+5 haftalığız son adet tarihim 2 kasım 9 ağustos doğum tarihi dedi doktorum
nese-kasap renginnnock 24 ekim bende bilmiyorum ama Temmuz sonu gibi olur diye düşünüyorum sizlerde de bebek hareket ettikçe mide bulantısı hissediyor musunuz
HafsaMeyra eymeninannesi35 Benim de 23 ekim ilk kızım sezeryan bana daha doktor bişey demedi ama bana da 20 Temmuz olur gibi geliyor 🥰
Zey_nep004 renginnnock benim ilk erkekti 38+6 da doğdu bu kız bakalım ne zaman gelecek 😊 belli olmuyo canım kişiden kişiye değişiyor
Ecee_0661 renginnnock Son adet tarihim 23 ekim doğum için temmuzun son günü dedi doktorum 31 temmuz diye bakalım o kadar bekliyecekmi kızım.
Pyrz_07 renginnnock 28 ekim son adet tarihi cumartesi detaylıda 4 ağustos çıktı normal doğum ultrasona göre 28 temmuz görünüyor
nese-kasap renginnnock benim de oluyordu şimdilik kusmuyorum ama bakalım sadece bi bulantı gibi olup geçiyor
Pyrz_07 renginnnock temmuzun 28 gibi olur normal doğumsa eğer sezeryanda 2 hafta öncesinin tarihini veriyorlar bende 2 gün sonra 22 haftalık olcam
Gulibikkk renginnnock Benimde 20 ekim canım ama ultrasona göre 5 gün geri görünüyor bebek. Bugün tam 22 haftalık olduk. Doktor 27 Temmuz dedi tahmini doğum tarihi için.
Asellinannesi0 renginnnock Aaaa bebeğimmm aynı benimde 20 Ekim ilk defa aynı olan biriyle karşılaştım:))