nmtock41 ilkimmm makas erkekmiymişş 😱 nerelisiniz? bizde makas ayrı bıçak ayrı saklanır makas kız bıçak erkek , ben de makasa oturdum ama tutmadı, oğlum oluyor :)
Melikezeynepmir Busra98_ ben yaptim dogru cikti ama zaten %50 ihtimal var yani tesadufen dogru cikmistir, yuzuk testi de tam tersi yanlis cikmisti 😂
hukukcuanne_06 Benim de geçen hafta iş arkadaşlarım yaptı makas çıktı benim de kızım oluyo nasipse, inanmak değil ama eğlenceli oluyo böyle şeylet😂
Sumiire Busra98_ biz test gibi değil de bişeyler dikiyoduk bilmeden makasın üstüne oturdum güldüler bilmeden cinsiyet testi yaptın kendine kızın olacak diye kızım Olcan cidden 😅
zeynonunannesiiii Busra98_ banada makası buldum kız derler cinsiyette kız 😂 bide tuz testi var başından aşağı habersiz tuz dökerler eğer burnunu kaşırsan kız elini ağzına getirirsen erkek mi neydi garip şeyler 😂
Edaaydemir Busra98_ banada kayınvalidem yumurtayı haşlayıp ortasından kesti ortası hafif cıvık olunca kız oluyormuş tam pişkin olunca erkek niyetlerine kesti ikisisde kız çıktı bebeklerim ikiz valla batıl ama doktora gittik cinsiyet söyledi ikiside kızmış 😅😅🤦🏻♀️
Eloscan Busra98_ bana kayınvalidem yaptı tabiki bu da batıl inanç, bıçağa oturmuştum ama kızım olacak 💕🧿
Suleermz Busra98_ bana teyzem yapmıştı koltuğun altına bir tarafa makas bir tarafa bıçak koydular beni çağırıp otur dediler makasın üstüne oturmuşum 😂 hurafe ama doğru çıktı 2 hafta sonra cinsiyetini öğrenmiştim kızım olacak 🌸😂
Ogrtbusra funnymummy aynı durum erkek diyip duruyorlardı şimdi kız olacağını öğrendik kız dedikten sonra içime doğmuştu zaten dedi eşimde belli olduktan sonra mı içine doğduğunu diyosun dedi😁 saolsun biraz sözü tok😄