Busra98_ Kızlar bugün böyle bi cinsiyet testi yaptılar bana daha önce duyan yada gercek cıkan var mıııı 😅
Mineztrk Busra98_ valla bizim komşu bana denemişti kız çıktı sözde bnm ama göstermedi hala kendini de ben inanmıyorum yaa batıl inanç sonuçta dinimizde böyle bişey vardır denmemiş sonuçta
aslhansrc1 Busra98_ banada yapmışlardı ilk hamileligimde 3 kez bıöaga oturmuştum haberim yokken erkek oldu fakat 2.ye hamileyim şuan 19 haftalık yine erkege oturdum ama kızım olacak inş. 🙏🧿
Busra98_ 1yenianne canım sen görmeden koltugun bi minderinin altına makas diğerinin altına bıçak koyuyolar sen gidip hangisine oturursan artık içinden hangisine oturmak gelirse; makasa oturursan kız bıçağa oturursan erkek olcağı düşünülürmüş😂
ilkimmm Busra98_ bizim orda bir gelenektir düğünün ertesi günü su akan topraklı bir yere makas/bıçak (erkek), tarak(kız), ayna(ikiz) saklanır. Artık hangisini bulursan. Ben normalde inanmıyorum ama makas bulmuştum, gerçekte de oğlum olacak nasipse 😃
nmtock41 ilkimmm makas erkekmiymişş 😱 nerelisiniz? bizde makas ayrı bıçak ayrı saklanır makas kız bıçak erkek , ben de makasa oturdum ama tutmadı, oğlum oluyor :)
Minigin_annesi0 Kayınvalidem yapmış benim haberim yoktu makasla oturdum, kızım olacağını biliyorduk zaten makasa oturunca netleştirdi kendince kayınvalidem 😂😂
Bademsekeri16 Busra98_ bana da yapmışlardı. Ben makasın olduğu mindere oturdum ama oğlum olacak nasipse 😂
funnymummy Busra98_ benim sevgili kaynanam o kadar erkek istiyor ki çocuğu işsizlikten kocasıyla yapmış böyle şeyler erkek çıktı erkek olacak diyor 😂🤦♀️Daha cinsiyeti öğrenmedik umarım kızdır 🤣
Ogrtbusra funnymummy aynı durum erkek diyip duruyorlardı şimdi kız olacağını öğrendik kız dedikten sonra içime doğmuştu zaten dedi eşimde belli olduktan sonra mı içine doğduğunu diyosun dedi😁 saolsun biraz sözü tok😄
Elifkc Busra98_ bana da neler neler yaptılar tuz attılar makas bıçak koydular yüzük çevirdiler, ellerimi sordular hepsinde erkek çıktı😁 kızım olacak 😁😁