Busraaydiiin1 nurunhayali peki herhangi bir sağlık sorunu oldumu bebiste ne kadar süre sonra çıktı hastaneden erken doğum olmuş kuveze aldılar sanırım
nurunhayali Busraaydiiin1 birisi 30 gün diğeri 38 gün küvezde kaldılar şükür şimdi yanımda ikiside sağlıklı 🤲🏻
Busraaydiiin1 FatmaNur_27 cuma günü tahlil vermiştim yarın sonuçları alacağım bakalım varmi yokmu inşallah yoktur
Nazlierdemir Busraaydiiin1 karnım aşağıya inmedi bnce ya bebek 35. Haftada doğum pozisyonu aldı dedi doktor ama bilemiyorum. Kasılmalarım iki üç haftadır var kasık ve bel ağrısı yeni başladı bikac gundur
Eda_Esen Busraaydiiin1 evet canm az kaldı sağlıkla gelsinler doğum ne zaman sezeryan mı normal mi istiyorsun
Aysukoseoglu Kizlar ben 20 haftalık hamileyim ilk hamileligim ve bebeğimin tekmelerini yeni hissetmeye başladım ama tekmeleri vajinama yakın ve vajinada hissediyorum normal mi
Anne12 nurunhayali ilk dogumumu yaptığımda. Etrafındakilere farkında mısınız ben bayadir tuvalete gitmedim diyordum. O kadar alışmıştım ki tuvalette zaman geçirmeye gitmemek ne rahatlıkmis onu fark etmiştim😅😅
Anne12 nurunhayali hahah hamileyken tuvaletten çıkarmayan bebeler doğduktan sonra tuvalete gitmene bile izin vermez 😅😅
Alevv1903 Busraaydiiin1 hahaha bende de aynısı bende bunu doktoruma sordum bebek anne rahmine yerleşene kadar maalesef bu böyle olacak dedi hatta ileride daha sık gitme isteği duyacaksın dedi 🤣iyi günlerimiz tadını çıkaralım yinede 🤣
Asu94 Busraaydiiin1 doğum yapınca geçiyor ama bu durum idrar yolu enfeksiyonuda olabilir düşüncesi yaratır bi idrar tahlili verin az da olsa wc de yapmanız gerekir