Michail Sudekavass benim ikinci hamileligim 14+5 ama hic belli deyil kizimda azacik karnim vardi ama simdi hic yok
Sudekavass Anne88 öğrendik şükür doktorumuz tahmin üzerine gitti ama ben bilmiyorum eşimin ailesi süpriz yapıcak siz nasıl öğrendinizmi:)
Michail Sudekavass nedir acaba Ben ilk bebeyimde doplerle 11+5 de kiz soyledi sonrasinda da hic deyismedi kizdi simdide 12+3 de doplerle erkek dedi sonra 14+2 de erkek soyledi iyi doktor da onemli bu durumlarda
elizarya Ooo 5 aylık olduğumda bile yoktu. Aydan sonra belirgin oldu bende Herkeste farklı canım keyfini sür 😊
Michail elizarya oda ola bilir ama organlari yerine gec inmis ola bilir zaten kizimdan cok farkli hamilelik geciriyordum her kes erkek tahmininde bulunuyordu doktorda erkek dedi
hukukcuanne_06 Benim 16, karnım doyunca çıkıyo açken içe kaçıyo😅 kaç kiloyla hamile kaldınız az kiloyla kalanların daha çabuk belirginleşiyo hatları
Michail hukukcuanne_06 bence zayiflarda gec cikiyor 35 kiloyum daha cikmadi dumduz hayla 14+5 olduk 2 kilo aldim
Zeyzeym Sudekavass daha erken benim dümdüzdü 18.haftam da Bi anda çıktı herkes konuşur kimseye aldırış etmeyin 😊o dönemde bebek daha 100 gr bile değil
hukukcuanne_06 Michail anladım,boyunuz uzunsa ondan da olabilir ben zaten kilolu hamile kaldığım için çok değişmedi vücudum çevremde de zayıfların hemen hatları çıktı🙂