Aysnrmlym Yarın sezaryan doğum yapacağım ilk doğumum olucak kaç günde ayağa kalkabilirim ilk oldugu için heycanlı ve korku içindeyim 😞
mrs_elisah Aysnrmlym 1 haftada ağrılarınız gider. 1 ayda da tamamen normal hayata dönersiniz. Ama bğnteden bünyeye de değişiyor. 10 günde normal hayata döndüm diyende var. Bol yürüyüş yapın
kartanesi02 Aysnrmlym yarın bende sezeryan doğum yapıcam tabi benim ikinci olucak bol bol yürümen gerekiyor hiç korkma ilk yürüyüş biraz ağrılı oluyor ve başın dönüyor o yüzden yatağa yakın bi kaç adım at başın dönünce hemen otur bi 10 dakka bekle sonra tekrar kalk dikişlerin açılacak gibi hissediyorsun korkuyorsun yürümeye ama yürüdükçe ağrı sancı kalmıyor
Sibel_3455 Aysnrmlym ertesi gün ayaga kalktım 3 4 gün içindede kendimi toparladım, bol yürüyüş yaptım, bebeğim küvezde kaldı onun için iyi olmam gerekiyordu sütüm kesilmemesi için bugun 16.cı günüm sezeryan yapmamış gibiyim.
atlasinannesiii HacerZumra ayyy nasıl abarttın ya salı günü sezeryan oldum bugün 5. Günüm her işimi kendim yapıyorum ağrım sızım hiç bişeyim yok. Korkutmayın insanları
Selin12- kartanesi02 canım ilk ayağa kalkarken yere değil karşıya bak birde şu iç çok fayda ediyor 3 kere sezeryan ile doğum yaptım
nurcan_26g atlasinannesiii katılıyorum size ilk dogumumda sezeryan olup normal doğum yapmış gibi gayette kalktım yürüdüm yani evet biraz ağrı oluyo ama ameliyat sonuçta gayet normal. Eve geldim ertesi gün bebek kucağımda 3 kat merdiven çıktım duşumu aldım sonra mutfaga geçip kahvemi içtim yani 4.gunum de de gayet eğilip kalkiyodum Allah’a şükür 🤲 biraz pozitif şeyler söylenmeli insanlara
HacerZumra atlasinannesiii ben abartmıyorum demek ki siz çok iyi geçirmişsiniz hanımefendi,herkes sizin kadar şanslı olmuyor 5. Gün ayağa kalkmıyor kendinizden baz alarak konuşmayın herkesin bünyesi farklı
Brnaebu atlasinannesiii herkesin bünyesi farkli bacim Rabbim bana da 5.gunde her isimi yapmayi nasip etsin insallah🙏 ilk bebegimde 20 gün kendime gelemedim top gibi hala yuvarlaniyordum ayaklarim odemli 5 kilo nerdeyse vs .insallah senin gibi olurum cunku 3 yasinda bir oglum daha var
Brnaebu nurcan_26g yaaa ne guzel spinal mi oldunuz?ya ben neden gec iyilestim yaaa anlamiyorum kombine falan mi yaptirmali napmali.agustosda dogum yapmistim yaniyordu resmen dikislerim sicaktan mi boyle oldu acaba
alcang HacerZumra evet de insanlara da 1 ayı gözden çıkarmalısın denmez. 2 tane sezaryen oldum 3. Gün ev temizliği yapıyordum. Bu arada mesele şanslı olmak değil dayanıklı olmak
Beyzan738 Sibel_3455 kuzm bende üç gün önce spinal oldum bebegm hastanede kalbinde damar genislgi oldgu için daha hiç kucağıma alamadım maalsf bugun haber verckler insallah da bende yürüyorum evin içinde biraz ama yürüdükçe dikiş yerlerim acayip yanıyor dayanamayıp oturuyorum zorda olsa dayanıp yuriyimmi yanmasına rağmen
gamzekubra Aysnrmlym 8 gün önce 2. Sezeryanımı oldum canım şuan normale döndü herşey bolca hareket et ve yürü ilk üç gün biraz ağrılı oluyor zaten ağrı kesici veriyorlar korkma yavrunu alınca kucağına geçiyor. Gaz sancın olmadığı sürece bence hemen toparlanırsın ben şuan her işimi kendim yapıyorum
nurcan_26g Brnaebu evet spinal olmuştum Haziran ayindaydi benimde ama ben hiç kasmadim strese falan girmedim belki ondanda olabilir bilemedim simdii
Brnaebu nurcan_26g benim bu 2.hazitan sonu kismetse ya ben baya kasmistim belkide ondan bisey olcak diye hos ben kasmayinca da illa basima bisey gelir sansssizlik dizboyu anam🤣
Ayseeel Aysnrmlym her kesde aynı irelemiyor iyleşme süreci benim ilk sezeryanımda dikişim iyleşmiyordu ve sürekli dikişden su geliyordu 2ay süründüm diye bilirem 2ci sezeryanım 1haftayı bulmadı bile çabucak iyleşdi birde tabiki doktordanda doktora çok fark var