Mercimek1234567 Seydaisik sizin durumunuzu anliyorm bende ogrenemdim hala cunku 18+5im bana tahmin dahi yapılmadı size demi hicbirsey soylemediler acaba bana pozisyon dediler bacak arasi kapali dediler surekli bisiler le.gecti zaman
Seydaisik Mercimek1234567 Yok canım bana özeldeki doktor %100 kız dedi ama ben çok pinpirikliyim detaylıyı beklemek istedim ne olur ne olmaz kesin emin olmak için :)
mercimegin_annesiii Gamzess1 yok kız Ağustos başı bence belki 10 ağustostan sonra diye düşünüyorum hayırlısı yinede 😂
Mercimek1234567 Nesrincente ozelede gittim canm devlete de ikisinide denedim ama gostermedi civcivim.
hunilimom Mercimek1234567 bu aralar guzel hareketlerini hissediyorum 19+2 deyim nisan 11 e randevu aldım detaylı icin
Goncagl15 anneyimmm42 bende 18+4üm şükür ikihafta sonra detaylıya gidicem inşallah bu arada akıntım su gibi benim devam ediyor hala geçmedi gitti birde hala daha hep kasık ağrılarım ve alt karın ağrılarım var sizlerde var mı böyle belirtiler normal mi ya içimi rahatlatan bi doktrmda yok ki 😏
anneyimmm42 Goncagl15 evet canım ya bende öyleyim doktoruma sordum hatta rahim ağzı açıklığına falan baktı normal dedi kuzum birde ben fitil kullanıyorum o da yapıyor dedi doktorum
Goncagl15 anneyimmm42 benmde bakıyor her kontrole gittiğimde anlatıyorum şikayetimi hem rahim ağzına hem servisk boyuna felan bakıyor şükür sıkıntı yok ama bi dönem enfeksiyondan olabilir dedi doktorum fakat ilaç kullandım ama nafile hep var ağrılarım sanırım hamileliğim böyle geçecek ilk gebeliğim 🥰
NehirinAnnesiii Mercimek1234567 18+3 um 21 nisana randevu aldim detayli için kızım olucak rabbim izin verirse 😍❤️
Mercimek1234567 Nesrincente blmiyorm artk utangaç bebek mi sakli bebekmi hayrlisi olsun insan merak ediyo yine de .🤲🐣
dilarabltc Bizde 19+3 deyiz iki gundur çok ayakta kaldım diye heralde hiç hareketlerini hissetmedim çok korktum bugun normale dondu ilk gebeligim her seyi evham yapip kendimi strese sokuyorum birde tetanoz aşısi oldunuz mu kızlar 😊