Gamzess1 mercimegin_annesiii yok anam benim detaylı 14 nisanda bakalım Temmuz sonu mu Ağustos başı mı olacak doğumlar 😅
mercimegin_annesiii Gamzess1 yok kız Ağustos başı bence belki 10 ağustostan sonra diye düşünüyorum hayırlısı yinede 😂
Nesrincente Mercimek1234567 of daha oğrenemedım ya 2 hafta onceki randevuda araba bozulduğu ıcın gıdememiştşm persembe randevum var umarım öğrenebilirim cok merak edıyrm
Elif1666 anneyimmm42 devam ne kelime âdeta durmuyor 🤷🏽♀️ iç çamaşırlarım ütüden ve yıkamadan inceldi artık resmen 😂
Goncagl15 anneyimmm42 bende 18+4üm şükür ikihafta sonra detaylıya gidicem inşallah bu arada akıntım su gibi benim devam ediyor hala geçmedi gitti birde hala daha hep kasık ağrılarım ve alt karın ağrılarım var sizlerde var mı böyle belirtiler normal mi ya içimi rahatlatan bi doktrmda yok ki 😏
Fatos91 Mercimek1234567 20+1 olduk 12. Haftada öğrendik kızımız olacağını yarında detaylı ultrasona gideceğiz çok heyecanlıyızzz 😍🙂
Busssx Mercimek1234567 19 haftalığız 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum detaylıya cinsiyetimiz de erkek 🤎🙂 O sıcaklar da nasıl doğum yapacağız anneler ben buna çok stres oluyorum 🥲🥲
girayinannesi Busssx sıcaklar aklına geldikçe şimdiden deliren ben 👍🏻👍🏻 Birde evim sabahtan akşama kadar her odası güneş alıyor tam bir kaos
Zeynepppdyg Mercimek1234567 cinsiyetimiz belli kız,20+2 yiz 22+2 detaylı randevumuz var bekliyorum 🙏sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
1babymom Kızlar detaylı için randevuyu doktorunuz mu yönlendiriyor. Ben hala doktorumu secemedim. Sabit birinde olmadığım icin söyleyen de olmadı. Yarın 18 hafta oluyor. Kaçıncı haftada gitmeliyim yardımcı olur musunuz 🙏
Mercimek1234567 1babymom ayni sikinti bende de var hala doktora karar veremedim ve cinsiyetimizi ogrenemedik 18+5im su anda detayliyi bekle ozmanbelli olur dediler ama onu da 19 nisana aldik 22.haftamda gircem en uygunu ozman oluyormus diye oyle bekliyorm ne sabit bi doktorum var nede baska birsey .
1babymom Mercimek1234567 bende bir türlü gittigim drlardan emin olamıyorum. Hep ilgisiz denk geldi. Detaylı icin nerden aldınız randevuyu gittiğiniz herhangi bir hast.mi .
Merali010157 Mercimek1234567 yarın 20.haftalik oluyoruz cuma günü kontrolumuz var Dr o zaman söyler belki ne zaman yapılması gerektiğini
Mercimek1234567 1babymom yok gittiğim hastaneden almadim ozel bir klinikten radyoloji uzmanindan aldim hamile arkadaslarm felan hep ona gitmislerdi cok memnun oldukları icin nde ondan aldim canm insallah sende bulursun istedgin gbi bi doktor
Seydaisik Mercimek1234567 19+4 daha öğrenemedik cinsiyetimizi göstermiyor 🤷🏻♀️☺️ Bu hafta gideceğiz inşallah 🐣
Mercimek1234567 Seydaisik sizin durumunuzu anliyorm bende ogrenemdim hala cunku 18+5im bana tahmin dahi yapılmadı size demi hicbirsey soylemediler acaba bana pozisyon dediler bacak arasi kapali dediler surekli bisiler le.gecti zaman
Seydaisik Mercimek1234567 Yok canım bana özeldeki doktor %100 kız dedi ama ben çok pinpirikliyim detaylıyı beklemek istedim ne olur ne olmaz kesin emin olmak için :)