busepoyraz @Hilalohilal kız ismi bulmak kolay gerçekten bissürü isim var erkek ismi bulmak zor oldugundan simdiden arayışa başladım bu arada örnek olsun diye kızlarımın ismini verebilirim Mavi Lina ve Ömür Duru
Dln0692 busepoyraz uraz oğlumun ismi anlamı çok güzel bu yüzden seçtik şans talıh demek şansı talihi hepnaçık olsun inşallah 🙏🥰🐣🐣🧿
Asil28 evrem_ sizinde mi eşinizin ismi Hasan ☺️ Hasan Alp, Hasan Ali de güzel oluyor. Yeğenime de Hasan Ali koymuştum 😂 başta uyumsuz geliyor ama alışınca kulağa hoş geliyor ☺️
Karamela- busepoyraz Aydın Aydın gibi olur 😂 Eymen o zamanlar çoğu kişide yoktu oğlum 6 yaşında. Ama sonradan aşırı türedi. Şimdinin Lina’sı gibi.
Betusgani busepoyraz benimde oğluşum olacak İnsaAllah ben Musab ismini koyacağım ama Aden ismi de hoş ☺️
Hilalohilal Begumergun bu ismi de şimdi herkes koyuyor ilk duyunca benim de hoşuma gitmişti 😆 ilerde çocuk okula başlayınca en az iki tane Asel olur sınıfta diye vazgeçtim
Begumergun Hilalohilal önemli olan herkesin koyması değil sizin içinize sinmesi. Hemde koyduğunuz isim kesinlikle karakterlerini belirliyor
aysnrsvs busepoyraz arada benimki de subda güzelmiş diyor ama baya benimsedik biz ☺️ kızımda sevdi Sürekli kayroş diye bahsediyoruz💙💙