busepoyraz Merhhaba bizim oğlumuz olacak isim arıyoruz ama bi türlü bulamadık hosumuza gidecek bi isim böyle çok duyulmamış daha modern isimler tercih ediyoruz bildiğiniz güzel isimler için önerinizi bekliyoruz🙂
Karamela- Eşim Eymen ismini koydu anlamından dolayı. Şimdiki aklım olsa kesin Pars koyardım. Çok güzel geliyor kulağa. Poyraz da güzel
Karamela- busepoyraz Aydın Aydın gibi olur 😂 Eymen o zamanlar çoğu kişide yoktu oğlum 6 yaşında. Ama sonradan aşırı türedi. Şimdinin Lina’sı gibi.
Begumergun busepoyraz bence erkeğe isim bulmak çok zor kız isimleri daha fazla erkek isimleri çok bilindik standart
Hilalohilal Begumergun Begumergun öyle demeyin bende kızıma isim bulamıyorum şuan 😆28. Haftadayiz içime sinen bir isim bulamadikca strese giriyorum
Asil28 busepoyraz Asil koymak istedim ama sonradan değiştirdim eşimin adının yanına bir isimde eşim koydu Hasan Eralp olacak inşallah oğlumuzun adı
evrem_ Asil28 ay bizimde bi ismimiz Hasan yanına ne koysak diye düşünüyoruz Hasan Barlas Hasan Ata Hasan Arslan bunlar var şimdilik bende bakalım hangisi olacak 😁 Sizinki de çok güzel uymuş
aysnrsvs busepoyraz arada benimki de subda güzelmiş diyor ama baya benimsedik biz ☺️ kızımda sevdi Sürekli kayroş diye bahsediyoruz💙💙
busepoyraz @Begumergun aynen 2 kızım var ıkısıne de isim bulurken zorlanmamıstım bu kadar erkek isimleri çok az ve çok bilindik isimler bide herkes aynı ismi koyunca hevesım kaçıyor
Asil28 evrem_ sizinde mi eşinizin ismi Hasan ☺️ Hasan Alp, Hasan Ali de güzel oluyor. Yeğenime de Hasan Ali koymuştum 😂 başta uyumsuz geliyor ama alışınca kulağa hoş geliyor ☺️
Hilalohilal busepoyraz ben hep oğlumda olsa kızım da olsa Miraç koyarım diyordum şimdi kızımız olacak eşim Miraç erkek ismi gibi geliyor diyor 😆 mecbur başka isim arıyorum kızıma