Eslemim34 Oguzhanberraselina 25+5 haftalığız 5 Temmuz gösteriyor beşiği dolabı aldım ama sizce kıyafetleri kaç haftalıkken almaya başlamalıyım eşime kalsa son günleri almak istiyo😬
Oguzhanberraselina Eslemim34 ben aldım canım bi bebek arabamiz kaldi bide iste banyo seti filan kiyafetleri doldu baya hediye filan
Meldaa55 Oguzhanberraselina genel anesteziyle oldum digeri uygulanamadi bana kolay uyandim asiri bir agrim da olmadi odama geldigimde tamamen kendimdeydim pesime de hemen bebegim geldi zaten ilk ayaga kalkmak zorluyor biraz ama bir kere kalktiginizda bitiyor ne kadar yururseniz o kadar cabuk rahatliyor insan
Cikrikci Oguzhanberraselina 24+3 bizde 14 temmuz gözüküyor ama bakalım kendisi ne zaman isterse o zaman gelir sağlıkla gelsinlerde inşallah 🤲🥰
Aysedmts Benimde detaylı ultrason da doktor 16 Temmuz dedi Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu arada cinsiyetler ne acaba
bahar-ebru 22+5 haftalığız biz de. 26 temmuz ama belli olmaz tabi. Ben daha alışverişe başlamadım. Ama zıbın takımları ve tulum tarzı ilk çocuktan kalanlar var.çok eksiğimiz yok. Allahım hepimize kolaylıklar versin.
nmtock41 bahar-ebru yaz bebeği olacak diye kısa kollu tulumlar aldım sizce mantıklı mı uzun da aldım tabide hep ince
Deletedmom2265 Oguzhanberraselina Selamlar 🖖 23+4 ama 1 hafta önde gidiyor 15 veya 20 Temmuz bekliyoruz hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 🌸🥰