Cnsgkc _akalin3 Leke olmadı benim serklaj da yapılmamıştı sorun yoktu birden sancı oldu sebepsiz 🤷♀️ inşallah sancılar durur bebeğim de 36 haftaları geçer nolur dua edelim birbirimize 🤲🏻
_akalin3 Cnsgkc amin inşAllah ama olurda Allah korusun erken dogarsa korkmayın oglum 26 haftalık dogdu suan 3.5 yasında ne fiziksel ne zeka ne de başka bişey asla bir sorunu yok 🤲🏻( sadece parmak ucu yuruyprdu o normal cocuklarda bile olurmus)
papatya56 _akalin3 İnsallah canım sende bu haftalara gelirsin bana ımkansız gıbı geliyodu bu haftaları gormek 14 haftadan 20 haftaya kadar annemde kaldım yemek tuvalet için tek kalktım 20 haftada evime geçtim yemeğimi kendim yapıyorum kahvaltımı kendim hazırlıyorum dinlenip dinlenip yapıyorum temizlik yapmıyorum kaynanam annem gelip yapıyo
Cnsgkc _akalin3 Anladım canım Alla bağışlasın evladını inşallah 🌺🤲🏻🤲🏻 Sağlıkla yapalım zamanıngelince doğumlarımızı inşallah 🤲🏻
Elife_mn _akalin3 bence dikkat edin ben umursamıyordum sertleşmeyi o da nst de sancı olduğu çıktı doktor doğum olabilir dedi
Elife_mn kubraktas size doğum olabilir diyemem ama benim doktorum bana öyle dedi bende 36 haftalığım hatta benim 34 de başladı sancı sertleşme ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 doz
meryem_krkmz _akalin3 Bende de oluyordu o haftalarda büyüdükce daha çok atmaya hareket etmeye başlıyor zaten normaldir şimdi korkmana gerek yok cnm
Cnsgkc Elife_mn Ben de 31 haftalığım benim de 4 gün önce oldu sertleşme sancıymış. Hastanede yattım 1 gün ciğer geliştirici yapıldı proluton iğne yapıldı serum takıldı sancılar düzensizleşince çıkardı doktorum evde hep yatacaksın dedi tuvalet hariç. Sizin peki hastaneden sonra sancı oldu mu hiç nstde çıktı mı yani benim hala oluyor geçmiyor tamamen korkuyorum
aslhankrhan94 24 haftalık hamileyim. Bu hafta itibariyle aynı durum söz konusu bende de. Bebek büyüyüp hareketlendiğinden kaynaklı mı anlamadım ama çok tedirgin oluyorum. Uzun süre ayakta kalınca filan hemen kasılmalarım oluyo sanki. 😟
Sweetbabyy _akalin3 18 hafyalık çok erken değil mi ben 33+4 haftalığım yeni yeni hissediyorum o durumu herkesin farklı tabii ama bir doktorunuza aöyleyin gidince belki bir vitamin eksikliği gibi bişey olabilir
Elife_mn Cnsgkc bende 2 3 gündür iyice arttı sertleşme ve alt tarafa baskı yapıyor doktor haftaya karar verecek doğum mu olacak ya da bekleyecem mi diye ve her nst ye girdiğim de de sancı çıkıyor
Cemreninannesiii minik4550 alttan muayene olmanız sakıncalıysa kimse sizi alttan muayene etmez bunun için acile gitmekten kaçınmayın plesanta previa olduğunuzu söylersiniz
minik4550 Cemreninannesiii devlettekiler jcin önemli değil bu durum dinlemiyorlar genelde özele gidicem muhtemelen
Cnsgkc Elife_mn Anladım canım Allah yardımcımız olsun inşallah hepimize bebeklerimiz sağlıkla zamanlarını bekleyerek gelsinler 🤲🏻