Serapmehmet_19 gulfemsvnc Aminn amin canım benim, severim onun gülüşünüüü, Rabbim sizlere bağışlasın tekrardan gözünüz aydın canım benim analı babalı sağlıklı büyütsün Rabbim🤲🏻😍😍😍❤️
Gzm23 gulfemsvnc yaa allh razı olsun çok güxel rahatlattın Tamam sakin olmaya çalışıyorum mümkün mertebe 🙏😇😊🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Deletedmom7373700 gulfemsvnc ağlattın beni… rahim sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah. Bizlere de evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel bir ömrü olsun yavrunuzun 🙏🏻💙
-MinikveAnnesi- gulfemsvnc ilk defa bir doğum hikayesine yorum yapıyorum 😊 Ne güzel yazmışsınız sanki romandan bir parça okumuşum gibi hissettim ve duygular işledi içime sanki 💓 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰
Estrella gulfemsvnc ve doğumuna sadece 3 gün kalmış benim gözler doldu🥺 Sağ salim güzel kolay bir doğum nasip olsun bana da inşallah ve senin de bebişin sağlıkla büyüsün 🧡🧡
gulfemsvnc Estrella İnşallah senin de doğum hikayeni böyle içimiz pır pır ederek okumak nasip olacak inanıyorum🥺 Dualarımdasın hiç stres yapma her şey o kadar güzel olacak ki…💖
Estrella gulfemsvnc Canım benim çok teşekkür ederim motive edici sözlerin için insanın gerçekten bunları duymaya ihtiyacı oluyor bu zamanda🧡🧡 dilerim hayatın da bu olaylara bakışın gibi güzelliklerle, pozitif geçsin
dilara_cinar99 gulfemsvnc Canım o kadar içten ve güzel yazmışsın ki şiir okur gibi okudum gözlerim doldu Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah geçmiş olsun 🌹☺️
Clk56 gulfemsvnc başlığı değiştir misiniz hassas içerik diye herseyi hissettim acılar hic bitmeyecek gibiydi vb beni bunlar olumsuz etkiliyor modoretorler dikkate alır mısınız
gulfemsvnc Clk56 yazdığım doğum hikayem bi sizi kötü etkiledi farkında mısınız?:) siz bence doğum hikayelerini okumayın hassas bir bünyeniz var belli ki. sevgiler😘
EsraBaykara gulfemsvnc eşinizden ne güzel bahsetmişsiniZ, benimde ilk orda gözlerim doldu😊 ailenizle birlikte çooook güzel anlar dilerim. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin🙏🏼
gulfemsvnc EsraBaykara Çoook teşekkür ediyoruz🥲 hep böyle güzel şeyler okuyup duyduğumuzda dolsun gözlerimiz başka şeylerde değil inşallah💖