Seyhan34 Kbozkurt korkma ne kadar sakin olursan o kadar iyi hissedersin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Runkli Harunnisa ben hamile kalmadan önce 12 kilo verdim incecik oldum hayallerim vardı güzel güzel elbiseler alıp giyinecektim 😂 Şimdi verdiğim kiloları geri aldım 😬 Eşim banane sen istedin tekrar ayı gibi oldun dedi 😂😂😂
Runkli Harunnisa ben keyfini çıkarıyorum hamileliğimin her anımın ❤️ Diyet ve sporla 5 ayda verdim o kiloları bebeğim sağlıkla doğsunda şimdi ayı gibi olayım yine veririm kiloda neymiş pehhh 😂😂
Gozdenur Harunnisa guldum valla ama benim kocamda oyle. Panda gibi oldun diyo yaa psikolojim tamamen gidiyo 😔 kilo almadim hafif gobegim cikti ama genisledmmi nolduysa bana oyle diyip duruo 😔😩
rileyss Merweeeeee haftamla uyumlu kilo aldım ama ona ragmen bacaklarım kalınlaştı. el ve ayaklarımdaki şişliklerden bahsetmek bile istemiyorum. yuzum cok sismedi ama o da olur yakında 32. haftaya girdim
Harunnisa Runkli verebiliyorsan ne guzel ben verememistim oglumda aldigim kilolari tabiiki bu birazda hareketsiz yasamdan kaynakli ye ic yat olunca kilo verilmiyor
33NAZ Merweeeeee ya konuyla alakasız ama bişey sorucam cinsiyeti ne acaba ? Benimde kalçam büyüdü yüzümde sivilceler çıktı 13 haftalığız cinsiyeti göstermiyor
Merweeeeee Benim de kalcam cok aşırı büyüdü hatta ilk ayında direkt çıkmıştı. Eşim şimdi koca popo diyor 😄
Busra16 Merweeeeee ay en çok korktuğum değişimler umarım bende aynı şeyleri yaşamadan kucağıma alırım😌